Ale u Was dzisiaj piękna pogoda u nas szaro buro... Ale to i dobrze bo ja dzisiaj Ogrodowisko nie mogę nic robić
Ani mi też wszyscy mówili, że kulki bukszpanowe za płotem ktos mi ukradni. Nic takiego sie nie stalo. Więc sadż na co masz ochote, ja mam drzewa kotre so warte kilkaset złoty za płotem i nikt ich nie przyjechal wykopać. Ale hortek za płot nie polecam, poradziłabym bardziej formlanie zimą, trawy i bukszpany?
piękne kulki, i też jestem ciekawa co do oprysków jakie zastosować , nawożenie i przędziorki czy co tam one mają jeśli specjalistka jesteś od buksików to radź czym pryskać
tfutfutfu to że w tamtym roku padły niektórym nie znaczy ze tak bedzie w tym roku Madżen!
Dzięki, ładnie wygląda i myśle sobie, że ładnie by wyglądał przycięty w nogach hortek, zasłaniając gołe patyki wiosną
Gdby nawet kulki maiły paśc to teraz są śliczne Łupy Gabisi i Noemi oraz moje
a pamiętasz, jak dziewczyny w tamtym roku nakupiły buksy w Ikea a potem one padły.... buksy nie dziewczyny
W Ikea są kulki bukszpanowe, polecam zakupiłam 6 szt. Wrócę w sobotę
Zaglądam, macham i pozdrawiam wiosennie. Aniu mi podoba się wersja z czerwonymi berberysami, a co do zaufania do ludzi ...to ja bym jednak spróbowała....posadziła horti...mając nadzieję, że nie trafią w niepowołane ręce.
Witam Gratuluje pięknego ogrodu, ja też mam nadzieje na tak piekne przemiany.Jak mozesz mi zdradzic jaki masz program do ustawiania tych roslinek i jak go zdobyc? warto pokombinowac, pozdrawiam. Olga.