Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Margarete 10:46, 28 lut 2014

No właśnie .....dobre pytanie ...co dalej ? .ogród co prawda jak to sie mówi że jest zawsze "dziełem nieskończonym".... ale i tak ogród piekny wiec tylko pielic i patrzeć i cieszyc sie nim..
Mala_Mi 10:10, 01 mar 2014

Poczytałam..... jakoś też jeszcze wierzę w ludzi podświadomie, a świadomie... już mniej ... a sąsiedzi emeryci... najlepsze zabezpieczenie... moi jeszcze maja pozwolenie na broń.. i wszyscy okoliczni o tym wiedzą
Madzenka 11:03, 01 mar 2014

Ani mi też wszyscy mówili, że kulki bukszpanowe za płotem ktos mi ukradni. Nic takiego sie nie stalo. Więc sadż na co masz ochote, ja mam drzewa kotre so warte kilkaset złoty za płotem i nikt ich nie przyjechal wykopać.
Ale hortek za płot nie polecam, poradziłabym bardziej formlanie zimą, trawy i bukszpany?
ana_art 12:51, 01 mar 2014

Marzena2007 napisał(a)
Ani mi też wszyscy mówili, że kulki bukszpanowe za płotem ktos mi ukradni. Nic takiego sie nie stalo. Więc sadż na co masz ochote, ja mam drzewa kotre so warte kilkaset złoty za płotem i nikt ich nie przyjechal wykopać.
Ale hortek za płot nie polecam, poradziłabym bardziej formlanie zimą, trawy i bukszpany?
bukszpanow sie boje ze względu na te psy. Pare razy mi sie trafiło ze miałam otwarta bramę i wpadł ten wyżeł i pierwsze co to olał stożki bukszpanowe
Madzenka 14:59, 01 mar 2014

An tarwy, berberysy i kosdrzewiny lub tuje danica?
malgorzata_s... 16:21, 01 mar 2014

Nadrobiłam troszkę zaległości. Rabata w projekcie piękna Ja ludziom także ufam, monitoring emerytowy najskuteczniejszy to fakt Też mi się marzy takie nasadzenie przed płotem ale tam śnieg z ulicy spychają i soli chyba nic nie przetrzyma. Pozdrowienia zostawiam
bartek_luberda 21:19, 02 mar 2014

Jeśli chodzi o starszych sąsiadów to o 19 chodzą spać a o 22 wszystko wiedzą co się dzieje Pozdrawiam
stingietka 12:04, 03 mar 2014

Ana - czytam Twój wątek i czytam

najpierw szukałam czegoś o placach zabaw dla dzieci w ogrodzie i do Ciebie trafiłam, potem o zakładaniu nawadniania w istniejących ogrodach i też tu wylądowałam, a teraz lecę strona po stronie aby jak najwięcej się dowiedzieć i skorzystać z Twoich doświadczeń

ogród masz NIESAMOWITY - widać ogrom pracy, czasu, zaangażowania jaki w niego włożyłaś. Szacun

Sama teraz zaczynam tworzenie swojego ogrodu wg projektu Danusi i mam nadzieję, że efekt choć w części będzie tak spektakularny jak u Ciebie.

pozdrawiam krajankę (ja z Białegostoku, choć teraz trochę bliżej Warszawy nad Zegrzem )

zolka 14:36, 03 mar 2014

Witaj Ana
Czytam Twój wątek od wczoraj i przepadałam! Jestem zauroczona Twoim ogrodem, podziwiam Cię za konsekwencję i ogromną pracowitośc.
Myślę że będę zaglądała do Ciebie już systematycznie
Pozdrawam
ana_art 18:50, 03 mar 2014

Komu obiecałam limki, poza Marta bo dla niej już spakowane?