Bezapelacyjnie miejsce anielskie i odpoczynek również zasmialam się w glos po Twoim wpisie jak wzruszona jesteś sąsiedzka budowla tez uwielbiam taka estetykę hihihi
Wiesz bardzo mi się podobają domy bez ogrodzenia tylko przedogridek i wejście ale niestety ton polska a po drugie ogród z boku domu wiec intymność i zacisze wskazane ;))
coś ci się pomyliło ...ma tyle zmarszczek i tak postarzałą twarz, aż szukałam ile on ma lat? niestety wygląda na min 10-15 wiecej niż ma
za dużo martini ...kobiet ....stresów......i to widać
Amelia a powiem Ci ze ta sobota to mogla by trwać a dziś juz wtorek.....w sprawie szalwii odpisalam u Ciebie kawkujesz sie.? Ja trzecia dziś
Iwka by lam na Everescie ....Bond za szalony dla mnie hihihi a może za przystojny Neonowka super u mnie zapewne tez będzie ...pójdę i się wszystkie trzy spotkamy z Ewka haaaas
Ewka to się widzimy na neonowce hihihi
Beatko jessu to popkornu nie jadlas tylko się gapilas dzięki za mile solowo
Kawa oj wybrednas Ty buxiol
Miroslawa dzięki bardzo odpisalam u Ciebie
Dominiczko pozdrawiam serdecznie
Amelia pisalam u Ciebie gumowce na obcasie teza mi kupić
u mnie spoko, nadrabiam wszelki zaległości w domu Wczoraj w nocy mój młodzy kot powyrywał mi wszystkie sadzonki z parapetu w kuchni - wrrrrrrrrrrrr, nie wiem czy coś z tego będzie nie wspominając o bałaganie w całej kuchni i rozwalonej ziemi - tak mała urzędowała w nocy, a co się będzie nudzić
Jeśli Ci chodzi o ten niebieski pas ( bo dzalwii mam dużo) to byla jednoroczna szalwia ...salvia farinacea podobno nie zimuje ale byla piękna caly sezon
W zeszlym roku zrobiliśmy sobie autostrade a w tym mamy gnojowisko zycie
Na te białe pełne narcyze miałabym jeszcze chęć bo jeszcze z 5 kg bym dała przed hortki ale wiosną zobaczę jak będą kwitły te które wsadziłam i zdecyduję na przyszłą jesień. Chciałabym już wiosnęha,ha