Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 13:00, 17 lis 2015

Kaśka bardzo się cieszę wreszcie mam plot hihi ja nigdzie nie wyjezdzalam przecież

Lindsay jeszcze raz dzięki za pomoc odpisalam u Ciebie

Edka buziaczki IDE zobaczyć co zas u Ciebie kwitnie

Sebek by lam na Everescie z zasady na polskie komedie nie chodze do kina . Szalejesz jeszcze z pila?

Marzenko ja się nie wybieralam na Bonda tak się rodzą plotki

Nikol 21 buxiol dzieki

Urszulko tak to wlasnie czuje jakiś chaos mi sie tsm wkradl z tymi V . Wcisnelam w linii biale czosnki Everest
lojalna_ 13:08, 17 lis 2015

Amelia a powiem Ci ze ta sobota to mogla by trwać a dziś juz wtorek.....w sprawie szalwii odpisalam u Ciebie kawkujesz sie.? Ja trzecia dziś

Iwka by lam na Everescie ....Bond za szalony dla mnie hihihi a może za przystojny Neonowka super u mnie zapewne tez będzie ...pójdę i się wszystkie trzy spotkamy z Ewka haaaas

Ewka to się widzimy na neonowce hihihi

Beatko jessu to popkornu nie jadlas tylko się gapilas dzięki za mile solowo

Kawa oj wybrednas Ty buxiol

Miroslawa dzięki bardzo odpisalam u Ciebie

Dominiczko pozdrawiam serdecznie

Amelia pisalam u Ciebie gumowce na obcasie teza mi kupić

13:14, 17 lis 2015
lojalna_ napisał(a)

Iwka by lam na Everescie ....Bond za szalony dla mnie hihihi a może za przystojny

coś ci się pomyliło ...ma tyle zmarszczek i tak postarzałą twarz, aż szukałam ile on ma lat? niestety wygląda na min 10-15 wiecej niż ma
za dużo martini ...kobiet ....stresów......i to widać
iwka 13:17, 17 lis 2015

pamiętasz może co miałaś posadzone w donicach przy domu wiosną, takie fajne sztywno stojące trawki
amelia_b 13:17, 17 lis 2015

Jak ja się cieszę że dziś już w domu jestem,to ty nawet nie wiesz kawką drugą nie pogardzę,rób
Kawa 13:20, 17 lis 2015

eee_taam napisał(a)

coś ci się pomyliło ...ma tyle zmarszczek i tak postarzałą twarz, aż szukałam ile on ma lat? niestety wygląda na min 10-15 wiecej niż ma
za dużo martini ...kobiet ....stresów......i to widać

ee tam te zmarszczki to mu jakoś klasy dodają i te oczy
aż dziwne że mis ię podobają bo raczej gustuję w ciemnookich
Kawa 13:20, 17 lis 2015

amelia_b napisał(a)
Jak ja się cieszę że dziś już w domu jestem,to ty nawet nie wiesz kawką drugą nie pogardzę,rób

to ja tez się napiję
pogoda barowa totalnie
Filomena 13:23, 17 lis 2015

Wpadam, ogrodzenie widziałam - świetne!
Też ze swojego się cieszyłam, choć styl całkiem odmienny. W naszym polskim rozumieniu ogrodzenie to część naszego domostwa, przedogródek zaprasza wszystkich, ogrodzenie zaprasza tylko wybrańców
Jakoś nie mogłabym mieszkać nie mając ogrodzenia, potrzeba okazania własnego terytorium jest u mnie równie silna jak u innych.
Pozdrawiam
lojalna_ 13:24, 17 lis 2015

Dziewczynki kawka dla Was ...... mój Bond jakiś prxystojniejszy i szarmancki może dlatego inny mnie nie bierze hihihi
lojalna_ 13:25, 17 lis 2015

iwka napisał(a)
pamiętasz może co miałaś posadzone w donicach przy domu wiosną, takie fajne sztywno stojące trawki

Kupilam jevzabko kochana jako nn ale potem je widzialam w Goczalkowicach po szukam Ci nazwy to napisze u Ciebie.

One są jednoroczne niestety