Pozdrawiam Was i dziękuję za miłe wpisy - mam zdjęcia, próbowałem je wgrać z kompa i forum mi na nim nie działa... Na komórce na szczęście chodzi Lecę na kominki
Sebek z dzika rozkosza poczytałam twoje streszczennie dla Boćka....:-0
masz talent chłopie...dziewczyny maja racje ...pozycja Izy-Konstancji zagrożona.......no,no,no.
Ja na Zumbe nie chodzę....za szybko, za skocznie, za....starsze panie takie jak ja chodzą na pilates...
Pozdrawiam świątecznie!
Eeeee no po takim tekście poczułam się dowartościowana i uznałam, że trza się przywitać, a nie tylko podglądać
Póki co jeszcze nadążam
Dalej będę podglądać, już bardziej oficjalnie
Na nudę raczej nie - co do głupich myśli to tu juz nie jestem taki pewny - często np. myślę "nie notuję, na pewno zapamiętam!"; "co z tego, że mam buty z tym kolorze - jak krój jest inny" itd.
Karta kredytowa... Moja współlokatorka spłaca ja do dziś a ja do dziś nie wiem czemu debetową nie można często zapłacić za różne rzeczy... Jakiś marny ze mnie ekonomista, musze się douczyć
Malutkie? Nie wiem co masz na myśli, u mnie jak wkleiłam fotki posadzonych, to Sebek i dziewczyny stwierdzili, że bardzo ładne i duże
Myślę, że w tym roku zakwitną i to nie jednym kwiatuszkiem
Mira, z ogrodowy spektakl trwa, ma ich cały szpaler i ona mi poradziła sadzenie co metr