Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Ogród niby nowoczesny ale... 22:56, 22 lut 2014

Do góry
a mni też skrobniesz o tych dechach?
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:54, 22 lut 2014

Do góry
muminek słodziaśny, ale Ty jaka radosna, służy Ci to babciowanie zazdraszczam młodemu
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:54, 22 lut 2014

Do góry
muminek słodziaśny, ale Ty jaka radosna, służy Ci to babciowanie zazdraszczam młodemu
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:49, 22 lut 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
dzisiaj jak większość cały dzień spędziłam w ogrodzie na większości rabat były akrobacje alpejskie by nie pognieść cebulowych które idą jak szalone, jak tak dalej pójdzie to do końca kwietnia będzie po tulipanach

-thuje przycięte
-wyciapane wszystkie trawy(miskanty, rozplenica, hakone, red baron, zebrinus, giraffe)nie mogłam uwierzyć bo zebrinusy miały nowe zielone listki...
-wyciapane krawaniki, werbena
-przycięta perovskie (mus bo potem nie wleze)
-przycięte vanilki
-suche listki powybierane
-dwie rabaty wypielone

ach jak ja lubiem te robotem
zioła ruszyły i mają nowe listki, krwawnik różowy też ruszył, zostawiłam na zimę selery i mają mega listki róże też mają niezłe pączki,WIOSNA

I ja też lubiem te robotem a jeszcze u nas wspaniała pogoda do tego...
No i też się cieszę, że wizytówkę zrobiłaś....w końcu
Ogród niby nowoczesny ale... 22:23, 22 lut 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

hihihi a kto zdąży za ogrodnikiem/ogrodniczką

Co nie Ważne, że się coś dzieje!
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:22, 22 lut 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
dzisiaj oblukałam swoje brązowe trawki i te przy bramce wycieęłam bo nie zależy mi na nich, te przy tarasie zostawiłam bo chcę je mieć i wydaje mi się że wystarczy je wyczesać bo są ładne

Wszystkie moje brązowe carexy wyglądaja pięknie. Więc absolutnie nie zamierzam się ich pzobyć. W ogóle szkoda mi traw i nawet przesadzonych miskantów nie przyciełam. Hi hi wyrosły przed płotem wielkie trawy, alez będzie zdziwienie na jutrzejszych spacerach
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:19, 22 lut 2014

Do góry
teraz na rabatach pustki... jutro fotne bo dzisiaj nie dałam rady. Mój eMuś stwierdził że po wycięciu tych BADYLI- werbena czyściej się zrobiło Jestem ciekawa czy się wysiała
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:07, 22 lut 2014

Do góry
dzisiaj oblukałam swoje brązowe trawki i te przy bramce wycieęłam bo nie zależy mi na nich, te przy tarasie zostawiłam bo chcę je mieć i wydaje mi się że wystarczy je wyczesać bo są ładne
Rododendronowy ogród II. 21:05, 22 lut 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
ciekawe to porównanie... wolę to zdjęcie z tego roku i też liczę na to, ż będzie już piękna prawdzia wiosna. Dzisiaj siałam zgorszenie wśród sąsiadów w ogrodzie...

Ja też pracowałam , sąsiadami się nie przejmuje.Pozdrówka.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:49, 22 lut 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Ania padałam na buzię... W domu zatrzymam sobie płyte.... A tam bez chwili wytchnienia killer....
Ewka ma mega energię
no ale ma też mega moc w motywowaniu, ja nie dałabym rady ćwiczyć bez jej głosu, oddechu, lubię jak gada i znam już na pamięć te teksty
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:46, 22 lut 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
ach byłam ciekawa jak tam spotkanie z Ewką
a swoją drogą w odpowiedzi dla Bogdy to zupełnie inny wysiłek niż ogrodowy... 'trening funkcjonalny całego ciała' - cytat z treningu z Ewką

Ania padałam na buzię... W domu zatrzymam sobie płyte.... A tam bez chwili wytchnienia killer....
Ewka ma mega energię
Rododendronowy ogród II. 20:46, 22 lut 2014

Do góry
ciekawe to porównanie... wolę to zdjęcie z tego roku i też liczę na to, ż będzie już piękna prawdzia wiosna. Dzisiaj siałam zgorszenie wśród sąsiadów w ogrodzie...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:15, 22 lut 2014

Do góry
Zielona napisał(a)
Chodziłam dzisiaj po swoich włościach, oglądałam, wzdychałam i myślałam sobie, że Ty na pewno ostro pracujesz. Mieliśmy słoneczny dzień. Trochę posprzątałam, tulipanki wychodzące Dzieciom pokazałam w ramach lekcji przyrody, oczyma wyobraźni rabatki kreśliłam. Pozdrawiam
Martuś wróciłam 17.20... pogoda była taka sobie, pochmurnie. W trakcie dnia chłopaki zrobili sobie ognisko z kiełbachami. Ja wypiłam pierwszą kawę w ogrodzie. było cudnie. Jestem w szoku, że tyle roślin ruszyło...
Dobrze, ze z dziewczynkami planowałyście, uwielbiam oznaki wiosny i zawsze chłopakom pieje nad każdym pierwszym pączkiem, listeczkiem
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:10, 22 lut 2014

Do góry
agam napisał(a)
Anetko zauważyłaś może czy krwawnik Ci się nie rozsiał, bo mi tak i nie wiem czy to wyciepać czy zostawić?
Narazie nie zauważyłam by mi się rozsiał, a chciałam jak nie chcesz więcej to wyciap
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 19:55, 22 lut 2014

Do góry
dzisiaj jak większość cały dzień spędziłam w ogrodzie na większości rabat były akrobacje alpejskie by nie pognieść cebulowych które idą jak szalone, jak tak dalej pójdzie to do końca kwietnia będzie po tulipanach

-thuje przycięte
-wyciapane wszystkie trawy(miskanty, rozplenica, hakone, red baron, zebrinus, giraffe)nie mogłam uwierzyć bo zebrinusy miały nowe zielone listki...
-wyciapane krawaniki, werbena
-przycięta perovskie (mus bo potem nie wleze)
-przycięte vanilki
-suche listki powybierane
-dwie rabaty wypielone

ach jak ja lubiem te robotem
zioła ruszyły i mają nowe listki, krwawnik różowy też ruszył, zostawiłam na zimę selery i mają mega listki róże też mają niezłe pączki,WIOSNA
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 19:44, 22 lut 2014

Do góry
zapowiadają u nas ok -3 jak myślicie nic się nie stanie odkrytym różom, które mają nabrzmiałe pąki? czy iść przykryć?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 19:42, 22 lut 2014

Do góry
Urszulla napisał(a)
Gratuluję Ci Aniu wspaniałej wizytówki Twojego ogrodu
i pięknie wykonanych rabat, po prostu zachwycają wszystkie

dziękuję
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 19:42, 22 lut 2014

Do góry
irena_milek napisał(a)
Ania, co ile te cisy przy gazonach sadziłaś?
na oko, tak by się stykały
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 19:40, 22 lut 2014

Do góry
martaibartek napisał(a)
Ana które z twoich żurawek rosną w miarę bezproblemowo na słoneczku?
Georgia peach, Berry smothie, Smoth comfort-czasami delikatnie przypala, Caramel też delikatnie przypala
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 19:39, 22 lut 2014

Do góry
baraga1904 napisał(a)
...spóźniłam się na 1000 ale gratki zostawiam teraz razem z tym pieknym słoneczkiem co dzisiaj i wczoraj świeciło...

dzięki Aga u nas dzisiaj słońca nie było ale caluteńki dzień byliśmy w ogrodzie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies