Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

JoannA 19:17, 22 lut 2014

Marzenko, Ty chyba jakiś turbo dopalacz masz
Tyle pracy w ciągu jednego dnia i jeszcze ćwiczenia z Ewą. Jutro będziesz kręgosłup prostować
pozdrawiam
ana_art 19:34, 22 lut 2014

ach byłam ciekawa jak tam spotkanie z Ewką
a swoją drogą w odpowiedzi dla Bogdy to zupełnie inny wysiłek niż ogrodowy... 'trening funkcjonalny całego ciała' - cytat z treningu z Ewką
Zielona 19:43, 22 lut 2014

Wiosna u nas była dzisiaj wyborna. Cały dzień słoneczny. Obchód włości zrobiony. Plan zostania rolniczką aktualny. Facelia połowę ogrodu zarośnie. Będą fioletowe łany. I będzie czas na planowanie. Przed domem postaram się coś jednak zrobić. Mam sporo w przechowalniku Pozdrawiam, dziękuję za pamięć i jak wszyscy - podziwiam Cię, Marzenko. Jesteś idealnym wzorem do naśladowania.
ewa004 19:46, 22 lut 2014

i jak tam ?
dorciabe 20:42, 22 lut 2014

Madżen odwaliłaś dzisiaj kawał roboty szacun
Madzenka 20:45, 22 lut 2014

JoannA napisał(a)
Marzenko, Ty chyba jakiś turbo dopalacz masz
Tyle pracy w ciągu jednego dnia i jeszcze ćwiczenia z Ewą. Jutro będziesz kręgosłup prostować
pozdrawiam

Jutro będzie joga
Madzenka 20:46, 22 lut 2014

ana_art napisał(a)
ach byłam ciekawa jak tam spotkanie z Ewką
a swoją drogą w odpowiedzi dla Bogdy to zupełnie inny wysiłek niż ogrodowy... 'trening funkcjonalny całego ciała' - cytat z treningu z Ewką

Ania padałam na buzię... W domu zatrzymam sobie płyte.... A tam bez chwili wytchnienia killer....
Ewka ma mega energię
ana_art 20:49, 22 lut 2014

Marzena2007 napisał(a)

Ania padałam na buzię... W domu zatrzymam sobie płyte.... A tam bez chwili wytchnienia killer....
Ewka ma mega energię
no ale ma też mega moc w motywowaniu, ja nie dałabym rady ćwiczyć bez jej głosu, oddechu, lubię jak gada i znam już na pamięć te teksty
Madzenka 20:52, 22 lut 2014

Zielona napisał(a)
Wiosna u nas była dzisiaj wyborna. Cały dzień słoneczny. Obchód włości zrobiony. Plan zostania rolniczką aktualny. Facelia połowę ogrodu zarośnie. Będą fioletowe łany. I będzie czas na planowanie. Przed domem postaram się coś jednak zrobić. Mam sporo w przechowalniku Pozdrawiam, dziękuję za pamięć i jak wszyscy - podziwiam Cię, Marzenko. Jesteś idealnym wzorem do naśladowania.

Marta nie przesadzaj ja jestem nadpobudliwa, gdybym miała siedzieć przez caly dzień na kanapie zamęczyłabym rodzinę. Ja muszę dzialać bo inaczej się uduszę. Od dziecinstwa do ciazy grałam w koszykówke to mialam jak wyładować energię. A teraz? Po stresującym tygodniu w pracy odreagowuje z Ewką i w ogrodzie
Ciesze się z Twojej facelii i planowania
malgorzata_s... 20:52, 22 lut 2014

Marzenko ty jeszcze nie padłaś??? Ja po takich wyczynach to już bym spała jak kłoda