Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

agam 20:01, 22 lut 2014

Anetko zauważyłaś może czy krwawnik Ci się nie rozsiał, bo mi tak i nie wiem czy to wyciepać czy zostawić?
Zielona 20:01, 22 lut 2014

Chodziłam dzisiaj po swoich włościach, oglądałam, wzdychałam i myślałam sobie, że Ty na pewno ostro pracujesz. Mieliśmy słoneczny dzień. Trochę posprzątałam, tulipanki wychodzące Dzieciom pokazałam w ramach lekcji przyrody, oczyma wyobraźni rabatki kreśliłam. Pozdrawiam
ana_art 20:10, 22 lut 2014

agam napisał(a)
Anetko zauważyłaś może czy krwawnik Ci się nie rozsiał, bo mi tak i nie wiem czy to wyciepać czy zostawić?
Narazie nie zauważyłam by mi się rozsiał, a chciałam jak nie chcesz więcej to wyciap
ana_art 20:15, 22 lut 2014

Zielona napisał(a)
Chodziłam dzisiaj po swoich włościach, oglądałam, wzdychałam i myślałam sobie, że Ty na pewno ostro pracujesz. Mieliśmy słoneczny dzień. Trochę posprzątałam, tulipanki wychodzące Dzieciom pokazałam w ramach lekcji przyrody, oczyma wyobraźni rabatki kreśliłam. Pozdrawiam
Martuś wróciłam 17.20... pogoda była taka sobie, pochmurnie. W trakcie dnia chłopaki zrobili sobie ognisko z kiełbachami. Ja wypiłam pierwszą kawę w ogrodzie. było cudnie. Jestem w szoku, że tyle roślin ruszyło...
Dobrze, ze z dziewczynkami planowałyście, uwielbiam oznaki wiosny i zawsze chłopakom pieje nad każdym pierwszym pączkiem, listeczkiem
Margarete 21:12, 22 lut 2014

Ja spóźnione gratulacje zostawiam - 1000 stro to już cos, dołączyłas ze swoim wątkiem do szacownego grona Anetko
Lubie twój ogród, chętnie tu zaglądam po wielekroć. Cieszy mnie że juz i u ciebie wiosna HURRA !
ana_art 21:19, 22 lut 2014

teraz na rabatach pustki... jutro fotne bo dzisiaj nie dałam rady. Mój eMuś stwierdził że po wycięciu tych BADYLI- werbena czyściej się zrobiło Jestem ciekawa czy się wysiała
Madzenka 21:25, 22 lut 2014

Nic różom nie będzie, spokojnie gdyby było ok -10 to mogą wymarznąć
Madzenka 21:27, 22 lut 2014

A ja nie przycięlam traw, szkoda mi ich było... Nie lubię ogrodu bez traw... Za tydzień to zrobię
wiunia 21:28, 22 lut 2014

Anetko wnioskuję, że róże na pniu już podniosłaś z okrycia? Jeśli tak to czy je również przycięłaś? Ja swoje dziś odkryłam z białych "gałganków" i zastanawiałam się czy już można przyciąć? A tak w ogóle to mam nadzieję, że nie przemarzły, bo ja je tylko okryłam białą otuliną i do środka wsadziłam sianko w miejsce szczepienia, wyglądają całkiem dobrze ale kto wie?
wadol 22:21, 22 lut 2014

-przycięte vanilki

A patyki? wyrzyciłaś!