nieeee ale tulipany wyłażą to tu to tam nawet lilie dzisiaj wypatrzyłam i jeszcze chwasty-dużo chwastów, a w żurawkach nowe listeczki, ... muszę ciąć trawy. KONIECZNIE
A może purpurowe berberysy ,tak pod kolor dachu i psy od nich raczej stronią a między przęsłami po jednym dereniu ,też wyżej rośnie i jak nawet podleją konary to nie zaszkodzi a w razie czego to i wydatek nie tak duży.
Ana, ona pnie się wyżej i wyżej, podpory już za niskie, kwiaty leżą na bukszpanach, więc poszłam w odmłodzenie, a co będzie? nie wiem, najwyżej wyleci stąd i będą zmiany
o faktycznie poszłaś po bandzie z hortką, jestem ciekawa jak będzie wyglądała po takim liftingu u nas dzisiaj super wiosennie, aż żal w biurze siedzieć....
Oj, też bym już chętnie ciachnęła trawy. W tym roku planuję szybką akcję przy użyciu nożyc spalinowych do żywopłotów. Mam nadzieję, że akcja będzie krótka i bezbolesna, ale czy już ciąć???Może lepiej poczekać do marca?
Ewcia oczywiście to żart był ja mam palenisko okrągłe do niego jest ruszt, który jest zawieszony na trójnogu. Myślę że przy tym kwadratowym też tak można, chociaż w takiej wersji jak na zdjęciu wydaje się służyć jedynie do dekoracji i kiełbasek bądź pieczenia ziemniaków w żarze.. no ale mogę się mylić