Madżen jakoś nie mogę doczytać czym czeszesz trawy?
O rany ale juz masz wiosne w tym Wrocławiu. Moje przebisniegi wyszły ale nie kwitna jeszcze, krokusy tez nie. Czekam i czekam na tą prapremierę cebulowych u mnie.... A ujawnione latarenki z donicami przed wejsciem pieknie skomponowane i fajnie utrzymane w charakterze ogrodu i domu. Super a co dopiero bedzie jak dojdzie ta wielgasna donica...!
Marzenko, poczytałam o pracach, ktore juz wykonałas w ogrodzie i za głowę się złapałam, bo jestem strasznie do tylu ze wszystkim. Czekam z utęsknieniem na Twoją wielką donicę, elewację i palenisko. Pozdrawiam serdecznie
Ewcia oczywiście to żart był ja mam palenisko okrągłe do niego jest ruszt, który jest zawieszony na trójnogu. Myślę że przy tym kwadratowym też tak można, chociaż w takiej wersji jak na zdjęciu wydaje się służyć jedynie do dekoracji i kiełbasek bądź pieczenia ziemniaków w żarze.. no ale mogę się mylić
Aniu, wymiar tej stali to 70x70 - to duży element, jak na moje oko. To na pewno do grillowania, tylko ja nie wiem jak? PS Na spokojnie obejrzałam natural planting - i coś znalazłam.
Pytam, jak rozpalać pod tym paleniskiem? Albo w tym palenisku? To jest takie palenisko jak do kartofli w żarze? Omawiałyśmy sprawę dokładnie - a ja dalej nie mogę pojąć jego funkcji. Na czym kłaść tacki z pstrągiem? Dziewczyny proszę o oświecenie.
Marzenko jestem, jestem i.......nadrabiam .
Marzenko proszę zajrzyj do mnie i poratuj w sprawie kącika wypoczynkowego Jak już uporam się z tymi brzozami wstawię zdjęcie mojego ognia w ogrodzie.
Już trzeci dzień wchodzę do Ciebie i ciągle coś mnie odrywa od kompa. Muszę stwierdzić że na bieżąco śledzę Twoje plany inwestycyjne domowo-ogrodowe Efekty chętnie pooglądam. Świetnie przetrwał ten cyprysik strzyżony, u Danusi też zniosły dobrze zimę- choć w tym roku żadnej zimy nie było.
Wybraliście rewelacyjny kolor - jasno szary ładnie się komponuje z drewnem takim naturalnie spatynowanym. Oj kasa zawsze boli, zwłaszcza przy takich grubszych sprawach, jak zmiana elewacji