Zimą widok też jest zachwycający ja jeszcze zimą żyję, bo w sobotę jadę na 2,5 m śniegi w Dolomiti, więc na ogród nie mam czasu, pakujemy dechy i kończymy sezon zimowy w lutym, a marcu witaj wiosno
No to poproszę o więcej informancji bo mnie zaciekawiłaś wiesz te góry to mnie przyciągają no to jutro sobie poczytam, jeździłaś to wiem, ale nie wiem nic więcej
Mieszkam po prostu blisko miejsca, gdzie kiedyś dawno temu wydobywano dolomit,a dzisiaj jest tam Dolomity Sportowa Dolina, a że można tam pojeździć na nartach, to czasem żartuję, że w Dolomity mam blisko i jestem tam co weekend ( poza sezonem zimowym jeżdżę tam na rowerze)
Oj, też bym już chętnie ciachnęła trawy. W tym roku planuję szybką akcję przy użyciu nożyc spalinowych do żywopłotów. Mam nadzieję, że akcja będzie krótka i bezbolesna, ale czy już ciąć???Może lepiej poczekać do marca?
Przyszłam z rewizytą i jestem pod ogromnym wrażeniem pracy jaką włożyliście w Wasz ogród, piękne widoki i piękne dekoracje. Będę nadal śledzić Twój wątek a tym czasem może do zobaczenia Poznaniu
Więcej informacji praktycznych, oprócz oczywiście relacji foto znajdziesz w innej części wirtualnego świata pod tym samym tytułem, jak nazwa wątku podstawowego zapraszam
Witaj Domi po zimowej przerwie
Mieszkamy na tyle blisko siebie, że warunki pogodowe mamy niemalże identyczne, dlatego jeszcze bym zaczekała do marca. Jak teraz przytniesz, to rośliny ruszą, a moim zdaniem jest na to jeszcze za wcześnie.
We Wrocku i okolicach już widać wprawdzie wiosnę, ale u nas wciąż w nocy przymrozki.
Sama będziesz walczyła z tymi nożycami ?To bądź ostrożna, to praca raczej dla silnego faceta.
Pozdrawiam i czekam z Tobą na wiosnę w naszych ogrodach.