Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lojalna_"

Trawiasto-hortensjowe ranczo ze stawem 19:26, 07 lis 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Co fota to piękniejsza kolory u Ciebie są zarowkowe cudnie ambrowiec i tak jest piękny i cicho bo uslyszy jak go obgadujesz

Może jeszcze zdąży się wybarwić
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 19:25, 07 lis 2015

Do góry
No ja myślę naprawdę pięknie masz Dbaj o siebie
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 19:22, 07 lis 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Irenko Twój ogród piękny energetyczny jak Ty buziaki sle

My My jedność
Typografia ogrodu 19:12, 07 lis 2015

Do góry
No tos wystartowala z tymi bombkami i prezentami kup mi cos bo Mikolaj mi list odeslal
Do raju daleko - u Ewy 19:07, 07 lis 2015

Do góry
Ewa777 napisał(a)

Asiu, widzę, że mnie rozumiesz Brak słońca mnie dołuje
Sprawdziłam prognozę - do 16listopada ma u nas padać. Słońca zero!

Ewciu oni się bardzo często mylą !
W moim małym ogródeczku - Dorota 19:06, 07 lis 2015

Do góry
Dorotko zasadxilas ? Wreszcie fajny towar. Gdzie tam wiosna tyle czekania ......

Świetną FOTA z jablkiem bosko
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 19:01, 07 lis 2015

Do góry
Gratulacje ....to siem ubawilam z tymi kremami fest .....to ci sprawiedliwość haha

Bedzie Pan zadowolony
Mój ogród - trudne początki - Paula 18:55, 07 lis 2015

Do góry
Milo mi to czytać tujek na oko tylko 10 sztuk ni wiem jak sjoncze to ogrodzenie....może tylko 8 ale kupnie je wiosna u mnie bo transport mam wlasny i gatunek dobry i faktycznie tak wysokie jak potrzebuje
Czasem słońce czasem deszcz 18:51, 07 lis 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
połki lubie ) i białe w dodatku

tepołuskowy tez u mnie jest jeden i ciagle gdzies go przesadzam bo go lubie ale miejsca jakos nie ma odpowiedniego u Ciebie sie slicznie prezentuje )))

u mnie nie jeden tylko trzy więc mu raźniej może dokup swojemu towarzystwo
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 18:51, 07 lis 2015

Do góry
Irenko Twój ogród piękny energetyczny jak Ty buziaki sle
Mój ogród - trudne początki - Paula 18:47, 07 lis 2015

Do góry
Dziękuje za odwiedziny
Być może wybrałam sobie ciężki styl ale wkońcu do odważnych świat należy o tyle mi łatwiej że najpierw chce zrobić część przed domem a za 2-3 lata po uprzątnięcie reszty placu będę robić tył więc mam trochę czasu na przemyślenia już wiem że do domem będzie żwirowa rzeczka z mostkiem

Właśnie ciocia z wujkiem pojechali przywieźli mi pełny bagażnik roślinek, jutro mam cały dzień sadzenia... tak się ciesze

kamila66 napisał(a)

Dzień dobry
Paula z ogrodem japoński kojarzą mi się klony palmowe (w różnych kolorach), wiśnie, jakieś małe jabłonie ozdobne, ogólnie dużo drzew liściastych.
Z iglastych to niwaki Sosny z chmurkami, kule przy ziemi, cyprysy tępołuskowe, u siebie mam cyprysika japońskiego aurea nana.
Poza tym karmnik ościsty, rozplenice, niedźwiedzie futro.
Pełna przejrzystość bardzo uporządkowany ogród, rzeki robione wielkimi grabiami na żwirowych nawierzchniach, żadnych roślin wchodzących na siebie.
Z pewnością jest tego mnóstwo ale takie miałam pierwsze skojarzenie

No to jakiś początek już mam - klony palmowe, wiśnie, cyprysik tępołuskowy, azalie, różaneczniki, azalie japońskie,niedźwiedzie futro planuje zakup rozplenic i karmniku ościstego, niwkaki też już zaplanowane Miejsce na żwirowe "ceregiele" typu żwirowa rzeczka z mostkiem powstanie z drugiej strony domu ale najpierw chce zrobić przód bo żeby robić tył musimy uporządkować trochę rzeczy i z tyłu robię takie tymczasowe nasadzenia

dominika_ napisał(a)
Ooo Paula chyba ciężki kawałek ogrodu wybrałaś sobie.

Wiem że ciężki ale do odważnych świat należy jakoś nie chce momentu w ogrodzie w którym powiem "skończyłam" potrzebuje czegoś przy czym będę mogła "wspiąć się na wyżyny swoich możliwości" i udoskonalać go z roku na rok

MirellaB napisał(a)

Paula ta piękność to w Twoim ogrodzie? Jak to możliwe, że ja wcześniej tego nie widziałam?

A róże z lawendą i stipą to też tutaj będą?

Ano w moim to środkowa rabata przed domem już odrobinę zmieniona lawendę przed kaskadą zmieniłam na ciemne żurawki i zamiast środkowej niebieskiej trawki jest klon palmowy

Róże z lawenda i stipą dostały miejsce za domem bo tam póki co nie mogę mieć żadnych stałych nasadzeń. Bo po skończeniu nowego domu stary będzie wyburzony(2-3 lata) i wszystko by mi kopara zniszczyła więc tam tylko drobnostki do osłody sadze

lojalna_ napisał(a)
Paulinko OOo jakie plany z ogrodem w stylu japońskim pięknie , wyzwanie spore ale efekt

Tujki kupilam u mnie 6 sztuk reszta wiosna dzięki za pamięć

Do odważnych świat należy
wkońcu mam całe życie przed osobą żeby osiągnąć cel łatwo nie będzie ale wkońcu mam nadzieje że się uda To ile jeszcze tujek potrzebujesz?
Ps. Byłam u Ciebie widziałam ogrodzenie i bramę cud miód i orzeszki.

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku 18:32, 07 lis 2015

Do góry
Cudnie
Od nowa ... na przekór wszystkim 18:22, 07 lis 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
racja wina Amelki )))))

Dać jej wina
Trawiasto-hortensjowe ranczo ze stawem 18:19, 07 lis 2015

Do góry
Co fota to piękniejsza kolory u Ciebie są zarowkowe cudnie ambrowiec i tak jest piękny i cicho bo uslyszy jak go obgadujesz
Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku 18:17, 07 lis 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
To byl. wieczór pijaństwa na każdym wątku byla naleweczka a u Ciebie posucha i taka to byla konkurencja w domyśle

Domyśliłam się
z tym, że ja też małe pijaństwo uskuteczniałam... Martini się lało, no i nie podzieliłam się, taka @ jestem
Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku 18:14, 07 lis 2015

Do góry
Czekam na fotki

Juz jak kolorowo jeszcze u Ciebie
Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku 18:13, 07 lis 2015

Do góry
To byl. wieczór pijaństwa na każdym wątku byla naleweczka a u Ciebie posucha i taka to byla konkurencja w domyśle
Moja bajka 18:09, 07 lis 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Wiesz ja rozumiem ze masz piękny ..malo piękny i duży ....ogród ale żeby u nas juz liści nie bylo a Ciebie i liście i przebarwienia no jaka to sprawiedliwość .....wzycham tylko pieknie

Hihi, najbardziej ucieszyło mnie to, że napisałaś, że duży . Joluś to pewnie przez to, że mój ogród jest dość dobrze osłonięty . Ja wzdycham do Twojego wychuchanego ogrodu .
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 17:55, 07 lis 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Po co nie świec tak tez super wygląda hihihi

No i tak to obecnie wlasnie wyglada...nie swiece
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 17:53, 07 lis 2015

Do góry
Po co nie świec tak tez super wygląda hihihi
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies