Jolu A jaki to klonik? Można z dalszej perspektywy?
Renia nie wiem... siałam sama, ma z 5 lat już. I nie jest idealna, wypadło kilka krzaczków i juz nie mam obwódki a niby zimy nie było
No właśnie te największe maja brzydkie liście A sensatuon ładne ale jakoś mi ich ubyło
Lawenda
Rabarbar uzytkuje
Raczej nie przysłoni...
chyba mam podsadzone te same rh takimi samymi hostami?
A ja czytałam, ze na wiosnę ... kurcze jak to w końcu jest?
uuu zapomniałam, ale w domu mam kartkę to napiszę z Janiny, takie jak na opakowaniu, długo kwitną Reniu wysłałam dzisiaj, tzn. mąż miał na pocztę dostarczyć Mam nadzieję że dojdzie całe i żywe
Iwonko Jaka to odmiana tulipków?
i cunningham's white
ŚciNa łam, trzeba to zrobić po przekwitnięciu kwiatów żeby zdążyły zawiązać pączki
Madżenko, dzięki Niedawno usłyszałam otym starzeniu się dzieci i bardzo mi to pasuje Przy okazji wklejam sobie od ciebie nazwy limonkowych trawek. Będzie mi potrzebne: carex elata, hakonechloe strip it rich i aureola. No i na pewno na pełne słońce sesleria jesienna
... a jakby tego było mało jeszcze kilkadziesiąt w wielodoniczkach od Ilonki Dzięki Marzenko z Twoich ust to wielki komplement
Do podlewania stosuje się proporcję 1:10 a do oprysku 1:20 Chyba trochę za bardzo rozcieńczasz
Tak urosła rok temu z takich maleństw (sierpień 2015 - to samo miejsce):
wiesz co ile robiłam to Ci nie powiem dokładnie bo jeszcze nie mam tego nawyku zeby zwracac na to uwagę, ale chyba kolo tygodnia. konewkę mam 6l i wlewałam do niej kubek gnojówki czyli ok 200ml