Też byłabym za tym, żeby na tej długości było kilka takich samych drzewek, pomysl z 3 nigrami ok.
Vanilki dobrze z nimi grają do tego werbena, a przed hortki moze rozplenice?
Ja kupowałam rodzicom Nigry jesienia i są posadzone co 3 m zdłuż ogrodzenia, pomiędzy nimi są róże Gemma.
sami na przyczepce, cena była bardzo śmeiszna dosłownie bo facet je przewidzaił na wyciep bo go wkurzały.i były takie bidoki zadołowane ale licze że dadzą radę.
dzięki Gośka. a transportowaliście je sami?
twoje sa i tak duże a jesli jeszcze cena jest przyjazna to tym bardziej miło. nie wiem czy u mnie znajde. popatrze tez w necie.
co do kwitnienie to kwitnie w maju więc jak juz jest dość zielono. mógłby wcześniej
ale jak szukałam to cięzko o większe egz. wiem że nma facet z miododajene.pl an alegro też sie wystawia a gdy zagadałam o duże egz. to niby że tak ze ma...a potem
najpierw mi naobiecywała potem nie odbierał ode mnie tel. a potem mnie zbywał znów i potem mnie olał.
i ten klon am małe te listki więc go mocno nei widać na rabacie jest mega azurowy bynajmneij taki ja mam.
a i ten facet ze szkółki ciągle mi mówił że one są dziwne bo jakoś ciągle łysiały my neiktóre gałęzie . najepiej to zadzwoń i go podpytaj.