Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 17:10, 25 sty 2016

czas na świętowanie. dziękuję za gratulacje
powiem Wam, że gdyby ktoś dziesięć lat temu powiedział mi, że będę uczestnikiem forum to bym go wyśmiała.
gdyby powiedział mi rok temu, że założe wątek tez bym go wyśmiała.
a jestem z Wami od czterech lat, wątek ma troche ponad 10 miesięcy a ja nie wyobrażam sobie dnia bez Was.
Dziękuje tym którzy zaglądała, którzy "nagadali" ze mną te strony, bo ja choć zawsze mam wiele do powiedzenia to nie aż tak wiele
bezcenne sa te rozmowy i merytoryczne i pogaduchy i te o niczym, o ogrodzie, o domu, o rodzinie, o życiu...
Dziękuje M za cierpliwość kiedy gine w Waszych wątkach
Łatwo sie mnie nie pozbędziecie. Pracy mamy z M jeszcze duzo to i rozmawiać będzie o czym
nawigatorka 17:10, 25 sty 2016

iwka napisał(a)
Przebrnęłam przez fascynujący etap w projektowaniu Twojego ogrodu, poznałam ciekawe drzewa, o których też nie miałam pojęcia gratuluję podjęcia decyzji

a ja się bałam, że już nimt ze mną nie zostanie tak nudzę
nawigatorka 17:11, 25 sty 2016

Anda napisał(a)
Również gratuluję podjęcia decyzji Uff

masz w tym niemały udział za co bardzo dziękuję. możę przyjade do ciebie po drzewa?
Gardenarium 17:16, 25 sty 2016

malkul napisał(a)

było by idealnie

Mam już 100 zdjęć

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 17:17, 25 sty 2016

nawigatorka napisał(a)

czyli pnie nalezy ogołacać już od samego początku tak? aż nie uzyskamy takiej wysokości gołego pnia jaką oczekujemy?

Ależ tak, albo kupić gotowe drzewo.

Instagram Ogrodowiska
Anda 17:19, 25 sty 2016

nawigatorka napisał(a)

masz w tym niemały udział za co bardzo dziękuję. możę przyjade do ciebie po drzewa?

Proszę bardzo Przyjeżdżaj Jeden link już masz Podesłać Ci inne?

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Gardenarium 17:19, 25 sty 2016

Eeee, to już koniec? a tak się nakręciłam

Instagram Ogrodowiska
Anda 17:20, 25 sty 2016

Gardenarium napisał(a)

Mam już 100 zdjęć

Taki artykuł na pewno jest potrzebny. 100 zdjęć nie powinno się zmarnować

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
nawigatorka 17:34, 25 sty 2016

Gardenarium napisał(a)

Ależ tak, albo kupić gotowe drzewo.

Wiesz Danusiu tylko u mnie swidosliwa dwu metrowa z dobrej szkolki to koszt ponad 620 zl a ja bede potrzebowala min trzy.dla smiertelnika to nie malo.
Sebek 17:34, 25 sty 2016

Gardenarium napisał(a)
Eeee, to już koniec? a tak się nakręciłam

Danusiu, Twoje jedno spojrzenie na rabatę to tak jakby zebrać naszych sto i wycisnąć z nich to co najlepsze