Byłam specjalnie zobaczyć czy Diana jest jeszcze dostępna. Dopiero jesienią znowu będzie. Może już będziesz mogła coś o niej powiedzieć wtedy, a ja może się zdecyduję.
Mazan mi Umbrę wyleczył, fachura jest
Jeszcze nie odpoczywam, ale już zaczynam wywlekać manele do pakowania
Byłam specjalnie zobaczyć czy Diana jest jeszcze dostępna. Dopiero jesienią znowu będzie. Może już będziesz mogła coś o niej powiedzieć wtedy, a ja może się zdecyduję.
Mazan mi Umbrę wyleczył, fachura jest
Jeszcze nie odpoczywam, ale już zaczynam wywlekać manele do pakowania
Kasiu jeszcze kwitnie rozen.. u nas bardzo sucho i słońce niszczy mam kwiaty róż usmarzone obwódki.
Grafin maja przyslac w tym tygodniu więc czekam.
Chmury płyną ale nic z tego nie wynika.
Jadę teraz po mydło ogrodowe znowu się urodziło coś nowego ochojnik mam na świerkach. Będę pryskac Mazan podał co mam Ewentualnie zastosować.
Daria lepsze hortki wg mnie bezproblemowe. Tez mam floksy ale juz dwa razy pryskalam maczniak siada. Taka pogoda cieplo i moje podlewanie sprzyja grzybom wilgoc w powietrzu.
Nawet nie myślę, że może nieszczęśliwie być. Chociaż mojej babci się śniło, że mi głowę ucięło, makabryczne sny ma babcia. Ale to prawie 93-letnia staruszka.
Daria piekna dziewczyna z ciebie. Az nie chce sie wierzyc, ze ty w ziemi grzebiesz.
Twoje juki wielgachne. Ty poopatrz u mnie jakis diabel namącił ani jedna juka nie kwitnie a tyle ich mam. Moze diabel odkreci i pozniej zakwitna.
Ja sie ciagle dziwue tym co zdzieraja darn. Przeciez w ciagu roku mozna sie pozbyc darni w ten sposób tez tak robilam tylko dawalam tzw szmaty potem zrzucalam ściolkowana trawe pod spod dawalam siatke przeciw kretom.
Mozna wrozny sposob to robic byle nie zdzierac darni a jak odzywka dla gleby z trawki wysypanej. Sciolkonie tez pod drzewami wysypuje trawe z korza.
Daria czy to widziala jaki mam urodzaj winogronowy? Na pedzenie sie zanosi.
Ta rózyczka na siatce to Lavender Lassie kupiona w ogrodniczym za ok.7 zł.
Ta za fotelem to prawdopodobnie Voyage
"Masz takie piekne roze, ze po co jeszcze Tobie wypasiona Laguna."
i tu oplułam ze śmiechu monitor , jakbyś na własne oczy zobaczyła taką Lagunę to też by Ci się po nocach śniła. Taką ma Viva
Moja ma spartańskie warunki i po mimo moich zabiegów nie ma lekko. Innego miejsca jej nie znajdę, nawet ma już ogromną podpórkę, tylko kiedy ona ją zapełni? Zdjęć nie ma, bo to istny koszmar.
Anusku to prawda, ale u nas takie slonce ostatnio, ze roze sie gotuja nie wytrzymuja tego slonca. Od poniedzialku non stop w sloncu po 40 stopni zadna roslina tego nie wytrzyma.
Witam Jola. Przyszlam od Adeli. Masz piekny ogrod bardzo zadbany. Schody prowadzace z tej przybudowki bajka.
Zaciekawila mnie ta przybudowka do domu bardzo bardzo ladna.
Od kilku lat sie przymierzamy do zabudowy tarasu EM szklany ja drewniany.
Moze jak mu pokaze twoja zabudowe bedzi wilk syty i owca cala. Jakbys mogla na pw napisac ile ma metrow i kto ci to robil pewnie nie sama.
Widze, ze jeszcze taras jest nad ta przybudowka.
Prosze podaj ile ma metrow i jaki koszt tej budowli.