Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja działka na Dębowym Lesie

Moja działka na Dębowym Lesie

gogo 00:09, 20 lip 2018

Aniu, dzięki,piękna ta hortka dębolistna. I znowu mam następne chciejstwo na moją listę
Ale Ci clematis zrobił niespodziankę, chyba przeczytał pochwały na swój temat i pokazał co potrafi Pozdrawiam, dobranoc
anabuko1 00:17, 20 lip 2018

alis napisał(a)
Aniu, piękne jeżówki masz, spotkanko widać udane.
Aga ma rację, w różnorodności odmian wiedziesz prym

Tak Alu niepotkanie była mega udane.
Halinka jest niesamowicie ciepłą, otwartą osobą.
Rozawiałyśy , jakbyśmy się ileś lat znały.A nie pierwszy raz na żywo
Dziękuję,Ty też masz cudne jeżówki, i te okazale hortensje.I te trawy.Pięknie asz to zestawione,Podziwiam
Pry w różnorodności ??
Oj lubię rózne i dużo i kolorowo

anabuko1 07:49, 20 lip 2018

gogo napisał(a)
Aniu, dzięki,piękna ta hortka dębolistna. I znowu mam następne chciejstwo na moją listę
Ale Ci clematis zrobił niespodziankę, chyba przeczytał pochwały na swój temat i pokazał co potrafi Pozdrawiam, dobranoc

Tak, to już nami jest.Ja tez jak u innych na coś się napatrzę to nowe chciejstwa się budza.Tylko juz z miejscem gorzej.
Clematis Tajga kwitł z miesiąc czasu.To ostanie jego kwiatki.Jest cudny.

Pozdrawiam i dobrego dnia

zawitka 08:39, 20 lip 2018

Następna kępka duża mocno zielona to rozplenica Hameln

Tak kwitnie
ElzbietaFranka 11:24, 20 lip 2018

Witam Aniu
Bylas pod Warszawa widze i ze nawiozlas roslin. Masz gdzie sadzic beda dobrze rosly.
Mnie tez chca raczyc roslinami mam gdzie sadzic, ale nie jestem w stanie juz tego obrabiac za duzo mam. Najpierw sucho teraz popadalo i chwasty gonia aby nadrobić panowanie. Jeszcze na dodatek mam duzo ciecia wczoraj duzo scielam, ale deszcz co chwile przegania.

Lubie to co mam i nic wiecej jedynie roze mnie nie zniecheca.

anabuko1 12:50, 20 lip 2018

zawitka napisał(a)
Następna kępka duża mocno zielona to rozplenica Hameln

Tak kwitnie

Aha,piękna. Ciekawe czy u mnie zakwitnie w tym roku ?
I tą już w środę rano przed pracą ,podzieliłam na pół i jedną część posadziłam. Bo miejsce na nią było.
greg66 16:31, 20 lip 2018

anabuko1 napisał(a)

Fajne dziouchy jesteście
To musi byc bardzo fajne takie spotkanie w realu.
kerii 17:22, 20 lip 2018

Tak sobie spaceruje po Twoim ogródku i zaczynam się zastanawiać czego Ty nie masz ) i to w ilościach hurtowych bo i lilie, liliowce, hosty, powojniki, jeżówki, hortensje, dalie .... i tak by wymieniać i wymieniać
nicol21 18:52, 20 lip 2018

Hostowisko bardzo dorodne masz [zresztą jak wiele innyc rabat!].
No i jaka dorodna hortensja dembolistna, ciągle tak mało popularna a mi coraz bardziej się podobająca. Kwitnie Ci regularnie?
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
anabuko1 08:24, 21 lip 2018

ElzbietaFranka napisał(a)
Witam Aniu
Bylas pod Warszawa widze i ze nawiozlas roslin. Masz gdzie sadzic beda dobrze rosly.
Mnie tez chca raczyc roslinami mam gdzie sadzic, ale nie jestem w stanie juz tego obrabiac za duzo mam. Najpierw sucho teraz popadalo i chwasty gonia aby nadrobić panowanie. Jeszcze na dodatek mam duzo ciecia wczoraj duzo scielam, ale deszcz co chwile przegania.

Lubie to co mam i nic więcej jedynie roze mnie nie zniecheca.

Byłam Elu i w Warszawie i pod Warszawą. Czasu na wszystko nie tyle ile chcialoby się.Tak mam trochę nowych traw.większość, na razie będą zadołowane.I czekać na nowe miejsca.
I u mnie popadało.chwasty wszędzie rosną.U nie tez .