Kadry, niektóre miejsca fajnie zagęszczone, niektóre trzeba plewić.
Oźankową rabatę zostawiłam w 2 miejscach, poza nimi zaczynam wymieniać ożankę na przywrotnika., bo chyba jest mniej kłopotliwy, choć u mnie też sieje się jak głupi
Sylwia, te liście to po przymrozku wiosennym, chyba ta odmiana bardziej wrażliwa. Ale chce zakwitnąć mimo że fotosynteza ograniczona
Chcę żeby rodki chciały u mnie rosnąć...okaże się za jakiś czas, każdego dnia zerkam na te otwierające się pąki
Mirka tak wygladaly rano truskawki, widaz ze platki juz sie obsypuja, patrzac ile jest zawiazek bedzie duzy zbior. Te krzaki bede jesienia usuwac a teren równac, wiosna che w to miejsce postawic szklarnie i rabaty podniesione. Szklarenka mała. Max 2,5x3,5 metra Wiecej nie potrzebujemy.
Kompost mam rowniez w zagrodkach z palet, ten z dolu chyba juz niedlugo bede mogla podbierac. I musze lubego poprosic by poprzerzucal troche, ja nie mam siły.
znalazlam lepsza fotke jak wygladal ten moj klon po posadzeniu, no musze go przyciac obowiazkowo bo wiechec paskuda teraz sie zrobil
I pomyslec, ze bylo to latem 2023 a teraz tam nie ma gdzie nogi wcisnac tak zarosło, duzo sie zmienilo. Modrzew stamtad wylecial, judaszowiec podobnie. Sa zupelnie inne nasadzenia.