Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "magnolia"

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 16:47, 23 kwi 2015

Do góry
Kindzia napisał(a)
Faktycznie ta Twoja wiosna jakoś mało leniwa. Orlik z takim pąkiem??? I czosnki jakie wielkie, już niedługo pękną!

Nie mogę się doczekać co nowego u mnie...M dzisiaj był podlewać i nie zauważył (!!!) czy magnolia się rozwinęła...czujesz to Irciu???

O rany, czuję!! jak mnie w Polsce nie było, to musiałam tez łamać głowę, jak mu powiedzieć, aby magnolie sfocił, nazwy już nie mówiłam
już bliziutko do piątku, fajnie, ze podlał, u mnie tez podlewanie główne M. robi, wczoraj rodki wszystkie dostały pić
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 16:39, 23 kwi 2015

Do góry
Faktycznie ta Twoja wiosna jakoś mało leniwa. Orlik z takim pąkiem??? I czosnki jakie wielkie, już niedługo pękną!

Nie mogę się doczekać co nowego u mnie...M dzisiaj był podlewać i nie zauważył (!!!) czy magnolia się rozwinęła...czujesz to Irciu???
Ogród cioci czyli ciociogród :) 15:43, 23 kwi 2015

Do góry
BASIA8 napisał(a)
Małgoś widoki piękne u Ciebie sąsiada magnolia ładniutka. Ja poluję na magnolię u siebie w ogrodniczym, chcę sobie kupić w tym roku dwie odmiany : Susan i Gienię. Chciałabym sobie kupić inne odmiany ale muszę poczytać co polecają na forum.
Pozdrawiam.

Basieńko wszystkie magnolie piękneNiestety u mnie nie ma miejsca na nie bo spore rosną a cięcia nie lubią
RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :) 15:41, 23 kwi 2015

Do góry
Anita1978 - Hej Anitko Jeszcze się mało dzieje,zakwitło dopiero kilka tulipanów i magnolia
Milka -Irenko,stwierdzam,że białe tulipany Exotic Emperor można zaliczyć do tych normalniejszych, już trzeci sezon je mam i tylko ich nie pożarły te stwory podziemne. Na sponiewieranej rabacie zakwitło zaledwie kilka,ale jakie piękne. Musze w nie zainwestować
Ja za zóżami mam miskanty gracillimusy,mają robić tło
Ewa777 - Dzięki za cynk,wczoraj zaglądałam na tę stronę i nie było w ofercie. Zaraz ją sobie sprawię
Tysiąc radości i utrapień 14:39, 23 kwi 2015

Do góry
Magnolia prawdopodobnie "Susan". Jest trochę późniejsza i dopiero zaczyna rozkwitać. Jeżeli się uda to powtórzy kwitnienie w sierpniu

Ogród cioci czyli ciociogród :) 14:37, 23 kwi 2015

Do góry
Małgoś widoki piękne u Ciebie sąsiada magnolia ładniutka. Ja poluję na magnolię u siebie w ogrodniczym, chcę sobie kupić w tym roku dwie odmiany : Susan i Gienię. Chciałabym sobie kupić inne odmiany ale muszę poczytać co polecają na forum.
Pozdrawiam.
Ogród z łezką II 14:36, 23 kwi 2015

Do góry
Wyobraźcie sobie...M przyjechał z podlewania, pytam czy magnolia się rozwinęła...a on mi na to, że nie zauważył !!! Nie mam pytań...

Zamówiłam sobie róże koło pagody i jedną na miejsce tej zeżartej przez nornice. Prosiłam o dostawę na połowę maja. Fajnie, że znowu róże
Tysiąc radości i utrapień 14:34, 23 kwi 2015

Do góry
Czas cieszenia się magnoliami

Magnolia George Henry Kern

RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :) 14:32, 23 kwi 2015

Do góry
Niby zimno, a tyle kwitnie, wspaniała magnolia
co do tulipanów, te zwykłe się mnożą, wymyślne nie, dlatego podziwiam twoje narcyzy i głównie o nich pomyślę jesienią
Trawy do róż mogą być, ale nie wszystkie pasują, chyba te fontannowe najbardziej, strzeliste i wysokie nie, ale najbardziej byliny i powojniki, tak myślę
Ogród z łezką II 13:23, 23 kwi 2015

Do góry
Kindzia napisał(a)
Magnolia zaczyna, będzie na weekend gotowa Natomiast piwonia się pospieszyła i już zaczęła

i jeszcze tulipki na koniec relacji

Cudownie, a ta piwonia boska weekend masz pachnący
To tylko początek...drogi do marzeń 12:07, 23 kwi 2015

Do góry
Magnolia

Ogród niby nowoczesny ale... 11:48, 23 kwi 2015

Do góry
magnolia napisał(a)

Juzia!- co to za pytanie- co się trzyma w trumienkach?

Coś extra to eufemizm na przodków?

No widzisz....uchowała nam się taka, że nie wie co się trzyma
Ogród niby nowoczesny ale... 11:34, 23 kwi 2015

Do góry
magnolia napisał(a)

Hahaha

Myślisz, że może teściowa sałatę zasilać?

Ale niegramatycznie napisałam....
Ogród niby nowoczesny ale... 11:24, 23 kwi 2015

Do góry
Juzia napisał(a)
Hejo!
Pytanie mam
W trumienkach masz tylko ziemię czy coś ekstra na dnie?

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:31, 23 kwi 2015

Do góry
malkul napisał(a)
wiecie co ale jestem zła
szukam tych klonów ginnala i dupa a gdy znalazłam większe i wieloponioe tak jak potrzebuje to sie okazuje że nei wysyłają a to odemnie ze 200km
Będę płakać, łzy wylewać
bo to w ukochanym sklepie naszych wrocławianek słynnym :ZC Wrocław-Psary

idę się pochlastać liściem

Daruj to chlastanie liściem.
jak już wykorzystasz wszytskie możliwości, to ja się wreszcie zwlokę do Ciebie i przywiozę Ci ginnale
Do raju daleko - u Ewy 21:08, 22 kwi 2015

Do góry
Sabina76 napisał(a)
Oj Ewka, ale miałam nadrabiania u Ciebie Magnolie kupiłaś naprawdę wypasione Na Genie miałam ostatnio chrapkę, ale u nas ceny z kosmosu - od 180 zł. wzwyż tak za prawie 1,5 m. Podoba mi się też magnolia Black Tulip no i wszystkie żółte Jak na razie będę podziwiać u Ciebie

Sabinko, naprawdę dużo nadrabiania? To chyba dobrze
No właśnie mnie ta atrakcyjna cena przekonała, że nie ma co czekać i dobrze zrobiłam, bo na drugi dzień wszystkie magnolie Genie zniknęły
Black Tulip też jest cudny. Jak mi te dwie się przyjmą, to kto wie, czy nie dokupię kolejnych
Makowo na Kociewiu 21:03, 22 kwi 2015

Do góry
Ewa777 napisał(a)
Jak Twoja magnolia zaczęła kwitnąć? Pozdrawiam

Tak bo to George Henry Kern
Hortensjada 21:02, 22 kwi 2015

Do góry
Wisteria wręcz oblepiona pąkami kwiatowymi czeka na swój występ

Nie wiem co to jest ale ładnie wygląda więc pokażę

No i jak u wszystkich niezawodna magnolia i migdałek
Do raju daleko - u Ewy 20:59, 22 kwi 2015

Do góry
Oj Ewka, ale miałam nadrabiania u Ciebie Magnolie kupiłaś naprawdę wypasione Na Genie miałam ostatnio chrapkę, ale u nas ceny z kosmosu - od 180 zł. wzwyż tak za prawie 1,5 m. Podoba mi się też magnolia Black Tulip no i wszystkie żółte Jak na razie będę podziwiać u Ciebie
Lifting starego ogródka 20:57, 22 kwi 2015

Do góry

A to mój najśliczniejszy kwiatuszek i magnolia, która rośnie z tyłu domu

wszystko śliczne , trzmielinki piękne , ale najpiękniejsze dwa kwiatuszki z tyłu domu
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies