Zbyszek wstał o siódmej i spojrzał na termometr. Krzyknął: "nie wierzę!!!" i poleciał robić ogień w piecu.
Na zewnątrz -20 stopni !!!
To będzie istna próba dla roślin.
Jest taki wątek o uprawie warzyw. Może tam powielić najważniejsze rzeczy? Obawiam się, że u Przemka zginie za kilka dni. Stronki polecą dalej do przodu.
Iwonko eM nigdy nie robił takich krzeseł ale warto spróbować, przecież nie dam ponad 200 euro za parę prętów
Bardzo dużo zrobiliśmy to fakt ale jeszcze trochę zostało.
Będę kibicować przy tworzenie warzywnika i mam nadzieje, że nasze rady się przydadzą.
Buziaki
Olu, pomysł na krzesła super. I jeszcze jak twój M potrafi coś takiego stworzyć- to idealnie
Plany ambitne. A za wami już tyle zrobione, że wydawałoby się, że to już koniec prac.
Wszystkiego dla was dobrego w Nowym Roku.
U Edytki poczytałam twoje rady o warzywniaku. Też w tym roku planuję.
Warzywa z własnego ogródka - sama radość.
Nawet marchewka ładna wyrosła
Co do wrzosów, najbardziej ozdobne są jesienią. Dobrze jest posadzić w nich krokusy. I kilka wrzoścow obok. Plamami po kilka sztuk w danym kolorze. Aby plamy lub pasy powstały.
Witaj,
i też zaglądaj o mnie
Szefowa zawsze dobrze doradzi mam nad czym myśleć
oczywiście muszę też twoje przemyślenia warzywne całe przeczytać bo sama chętnie się w to wkręcę na szybko jakiś malutki warzywnik zrobiłam, pomidorki, ogórki, fasola, papryka, różne zioła i nic tak nie cieszy jak swoje