Witaj,
i też zaglądaj o mnie
Szefowa zawsze dobrze doradzi mam nad czym myśleć
oczywiście muszę też twoje przemyślenia warzywne całe przeczytać bo sama chętnie się w to wkręcę na szybko jakiś malutki warzywnik zrobiłam, pomidorki, ogórki, fasola, papryka, różne zioła i nic tak nie cieszy jak swoje
Co do wrzosów, najbardziej ozdobne są jesienią. Dobrze jest posadzić w nich krokusy. I kilka wrzoścow obok. Plamami po kilka sztuk w danym kolorze. Aby plamy lub pasy powstały.
Danusia zrobiła mi miłą niespodziankę tym, że wpadła i zostawiła taki projekt bardzo się z tego cieszę
Mirelko ja jeszcze będę przód projektować chociaż projektowanie to za duże słowo, ale to też taki niby przedogródek coś wymyślimy, tu jest dużo osób z dobrymi pomysłami coś podpowiedzą
Iwonko zbiory były małe to wysiane na próbę ale i takie cieszą jak cholera, źle zrobiłam siejąc za gęsto marchew, nie poprzerywałam jej kiedy trzeba było i jedna była spora i inna malutka, te większe jeszcze mam zachomikowane hihi a mniejsze siedziałam skrobałam i w słoiczki zrobiłam z groszkiem na obiad pychota
na pewno dam więcej ziół, marchewki, cebuli, ogórków i fasoli, może kupię pnącą, w sumie mniej miejsca zajmie
A proszę bardzo
ja też zaraz sobie wydrukuję
coś lekko pewnie zmienię, nie wiem czy tam wytrzymają hosty, bo to raczej słoneczny kawałek
mój M ogląda, notuje, sprawdza co to za roślinki i chyba mu się podoba