Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 17:42, 14 sty 2014

Do góry
Nie wiem co to to te fioletowe(?) na tel słabo widać ale dzięki temu przypomnialomi się ze posadzilam szachownicę, ciekawym czy wyjdą. Kompozycja piękna, ciepła i radosna
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 17:25, 14 sty 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Bezpiecznej drogi.... i bez żadnych awarii
nie dziękuje! Właśnie wjeżdżamy do Wawy.... Jak ja lubię korki
II Spotkanie Ogrodowiska na nartach, deskach, sankach i zjeździe na byle czym :) styczeń 2014 17:18, 14 sty 2014

Do góry
gusiarz napisał(a)
Anetko (siem poprawiam, bo wiem, że Anetką jesteś -chyba szybko pisłam ) szerokiej drogi zatem... uważajcie na siebie
eeee spokojnie ja mam tyle imion, ze mi 'rybka' zaczynamy przebijać się przez stolice... Szczyt jest teraz
II Spotkanie Ogrodowiska na nartach, deskach, sankach i zjeździe na byle czym :) styczeń 2014 16:35, 14 sty 2014

Do góry
Aga jeśli pytasz mnie to wracamy wyjechaliśmy o 12 prosto ze stoku, droga cały czas taka sama mży i okolice +1/0
Ogrodnik Mimo Woli cd 16:32, 14 sty 2014

Do góry
Czytam o tym czy już i się śmieje na myśl mi przyszły słowa z piosenki' nie poganiaj mnie bo tracę oddech, nie poganiaj mnie..' Młody się zaparl przez to poganianie
II Spotkanie Ogrodowiska na nartach, deskach, sankach i zjeździe na byle czym :) styczeń 2014 16:20, 14 sty 2014

Do góry
Ja z Jaśkiem zjezdzal na sankach i ceratowym materacyku tylko fot brak. Te na byle czym jak noc było zarezerwowane dla mnie
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 15:03, 14 sty 2014

Do góry
Kiwam do Cię
Pszczelarnia 14:17, 14 sty 2014

Do góry
A ja pacze na norweska i do końca stycznia minusy i mnie nadają, nawet do -15...
Ewcia nie wiem o jaki całokształt Tobie chodziło
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 12:32, 14 sty 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Huuuura
a Ty spać nie możesz?
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 12:28, 14 sty 2014

Do góry
Się uśmiałam z tych imion Mój dziadek Edmund ma 5 córek wiec nie tylko Heniuykom tak się trafia ten sam dziadek w prezydium (jak to Zbysiu namalował ) podał imię Iwonka i nikt nie pomyślał żeby napisać Iwona. Mama dopiero gdy potrzebowała wypisu z aktów w wieku ok 40 lat się o tym dowiedziała i sądownie imię musiała zmieniać Mi tez dali na imię Aneta a całe życie wszyscy mówią do mnie Ania
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 00:34, 14 sty 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
masz racje, złapali Maciek dzisiaj dostał pozwolenie o 12 od instruktora na zjazd z samiutenkiej góry i śmigał do 17, Maksym zjeżdżał z Bani , a Franek uczył się najkrócej wiec szło mu jako tako jutro jeszcze na 9 maja lekcje a potem do domu... Będziemy męczyli nasz stok w Rybnie byłam pod wrażeniem jak dzieciak deczko większy od Jaśka dzisiaj śmigał na oślej. Nie uwierzysz jak Ci powiem, ze Piotr stwierdził ze może tez się pouczy u nas ja może deski spróbuje ..... Ale najpier muszę trochę się poruszać by kolana rozruszać

Huuuura
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:09, 13 sty 2014

Do góry
Zielona napisał(a)

A ja o Tobie tak myślę
przeciez nie będę się z Tobą droczyc ja swoje wiem...
II Spotkanie Ogrodowiska na nartach, deskach, sankach i zjeździe na byle czym :) styczeń 2014 22:08, 13 sty 2014

Do góry
gierczusia napisał(a)

.. Ja naprawwdę nie wiem jak to jest możliwe , ale ta Mała Mi buła czytelna widoczna i na dodatek podobna do pierwowzoru

Madzirzeszów należy się mega medal
oj tak Madzi należy się medal za skale mikro Małej Mi
II Spotkanie Ogrodowiska na nartach, deskach, sankach i zjeździe na byle czym :) styczeń 2014 22:05, 13 sty 2014

Do góry
Dubel
II Spotkanie Ogrodowiska na nartach, deskach, sankach i zjeździe na byle czym :) styczeń 2014 22:05, 13 sty 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Anetko.. Twoje dzieci..to ideały do nauki.. opanowani, sprawni.... to Twoja zasługa.
Ja Franka bym po kolejnej godzinie zabrała na duże krzesło.. i tego najbardziej żałuję z całego wyjazdu.. byłby zachwycony... nawet jak by zjechał z moja pomocą.... i Franka nie bałbym sie wziąć z sobą.. bo z nim bezpiecznie byśmy się ześlizgali do dołu.... to super chłopak.... bawiłam sie z nim świetnie Bo to fajny rezolutny chłopak... do dziś sie śmieje z naszych rozmów I naprawdę żałuję, że od pierwszego dnia nie wzięłam go po godzince chociaż dziennie... te pól godzinki to za mało... Powiedz Frankowi, że jeszcze nadrobimy ..... I zero różowych talerzyków.. Też ich nie lubię
Jaś jest w dobrym wieku do nauki...
Ale pamiętaj.. nic na siłę.. czasami trzeba dać im odpocząć. Jest jedna zasada w tym wieku... to ma być zabawa a nie nauka Dzieci działają instynktownie.... jedno sie nauczy w 4 godziny inne w 4 dni. i to o niczym nie świadczy.. one maja się bawić.. i kolej na Ciebie..
eM włączył telewizor i tam leci reklama "nording łomżing" chyba pierwsza reklama która mnie nie zdenerwowała
Gdybym wiedziała, że chcesz wszystkich uczyć na nartach bym Ci załatwiła tanie szkolenie na całe ferie u nas... bo tak to stracisz majątek... ale i tak kicha, bo śnieg u nas dawno poszedł w sina dal.. Za rok zapraszam w Bieszczady
Aniu, opowiadalam Piotrowi, to co mi mówiłam o nauce dzieci i tym motywowalam chłopaków dzisiaj, jak pózniej wracaliśmy Maks mówi do mnie wiesz ta Teoja koleżanka miała racje byłem taki zdołowanym a jak załapalem to tak dobrze mi szło w tym roku to pogoda kiepska ale zobacZymy co bedzie za rok
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:59, 13 sty 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
Super mama??? O nie, ja tak o sobie nie myśle

A ja o Tobie tak myślę
II Spotkanie Ogrodowiska na nartach, deskach, sankach i zjeździe na byle czym :) styczeń 2014 21:55, 13 sty 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
Gabi dzisiaj było sporo malutkich dzieci na stoku, na oko w wieku Jaśka 3 lata trzech delikwentow smigalo i to jak u mnie chłopcy nigdy wcześniej nie mieli doczynienia z nartami... Żałuje ze nie wykopywalam im odrazu po 2 godziny każdego dnia , ale obawiałem się czy dadzą radę. Maks po dwóch godzinach z instruktorem czyli po dwóch dniach stwierdził ze on nie umie i on nie chce, ale dzisiaj Podhalan go na kolejna godzinę prawie na sile i go olśniło , swietnie mu szło na oślej i instruktor wziął go na banie i stamtąd zjeżdżał, Franek narazie zaliczył dwie godziny, telepal się po oślej, pózniej rozpaczał ze jest poszkodowany bo on najkrócej się uczył Maciek po 6 godzinach z instruktorem zjeżdża sam na desce z samej góry. Może jeszcze Jaśka spróbuje w tym roku wsadzić ...

Anetko.. Twoje dzieci..to ideały do nauki.. opanowani, sprawni.... to Twoja zasługa.
Ja Franka bym po kolejnej godzinie zabrała na duże krzesło.. i tego najbardziej żałuję z całego wyjazdu.. byłby zachwycony... nawet jak by zjechał z moja pomocą.... i Franka nie bałbym sie wziąć z sobą.. bo z nim bezpiecznie byśmy się ześlizgali do dołu.... to super chłopak.... bawiłam sie z nim świetnie Bo to fajny rezolutny chłopak... do dziś sie śmieje z naszych rozmów I naprawdę żałuję, że od pierwszego dnia nie wzięłam go po godzince chociaż dziennie... te pól godzinki to za mało... Powiedz Frankowi, że jeszcze nadrobimy ..... I zero różowych talerzyków.. Też ich nie lubię
Jaś jest w dobrym wieku do nauki...
Ale pamiętaj.. nic na siłę.. czasami trzeba dać im odpocząć. Jest jedna zasada w tym wieku... to ma być zabawa a nie nauka Dzieci działają instynktownie.... jedno sie nauczy w 4 godziny inne w 4 dni. i to o niczym nie świadczy.. one maja się bawić.. i kolej na Ciebie..
eM włączył telewizor i tam leci reklama "nording łomżing" chyba pierwsza reklama która mnie nie zdenerwowała
Gdybym wiedziała, że chcesz wszystkich uczyć na nartach bym Ci załatwiła tanie szkolenie na całe ferie u nas... bo tak to stracisz majątek... ale i tak kicha, bo śnieg u nas dawno poszedł w sina dal.. Za rok zapraszam w Bieszczady
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:47, 13 sty 2014

Do góry
Super mama??? O nie, ja tak o sobie nie myśle
II Spotkanie Ogrodowiska na nartach, deskach, sankach i zjeździe na byle czym :) styczeń 2014 21:25, 13 sty 2014

Do góry
Gabisia napisał(a)
Anetko - ale boska ta taśma dla maluchów!
Napisz kochana jak dzieciakom poszło z instruktorami.
Ja mojego trzylatka planuję uczyć od przyszłego roku - teraz jeszcze za wcześnie - próbowaliśmy
Gabi dzisiaj było sporo malutkich dzieci na stoku, na oko w wieku Jaśka 3 lata trzech delikwentow smigalo i to jak u mnie chłopcy nigdy wcześniej nie mieli doczynienia z nartami... Żałuje ze nie wykopywalam im odrazu po 2 godziny każdego dnia , ale obawiałem się czy dadzą radę. Maks po dwóch godzinach z instruktorem czyli po dwóch dniach stwierdził ze on nie umie i on nie chce, ale dzisiaj Podhalan go na kolejna godzinę prawie na sile i go olśniło , swietnie mu szło na oślej i instruktor wziął go na banie i stamtąd zjeżdżał, Franek narazie zaliczył dwie godziny, telepal się po oślej, pózniej rozpaczał ze jest poszkodowany bo on najkrócej się uczył Maciek po 6 godzinach z instruktorem zjeżdża sam na desce z samej góry. Może jeszcze Jaśka spróbuje w tym roku wsadzić ...
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:14, 13 sty 2014

Do góry
Oj switasny awatarek , ale czemu się dziwić skoro Tu switasny jesteś, inny być nie mógł
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies