Tez sie wahalam czy kupic piilu, ale zrezygnowalam. Ale w piatem jak zobaczylam ten kolor Rapsody to nie mogla się oprzec.
Zakupy stoja na balkonie i czekaja na wywoz.
Eluś, patrząc na tą twoją rembrajer . odniosłam wrażenie,że to wielka róża.
Duzy krzaczek zbudowała.
ale w gruncie rzeczy nie wiem jaka ona jest naprawdę. Ja nie mam.
a takowa wielka tez przydałaby mi się
Hostowo już całkiem przyjemnie
Hosta Halcyon i Hosta Brim Cup
Wapnować nie mogę bo mam ziemię wapienną. Za dużo tego wapna by było. Psa nie mam. Robale mówisz??
Trzeba by sprawdzić. Kret sporo kopał w zimę więc może to jego sprawka. Wyłysiały te miejsca. A może po zimie część trawnika wygniła. No słabo wygląda. Nawóz sypiemy. Miejmy nadzieję że się odbuduje
Elu, poszukam tawul, popatrze, chce posadzic przed bzem, bo tam tak ciemno jest, brzydko, nogi nie sa ladne Rosliny w tym roku zadziwiaja...ale i zastanawiaja. Czy dajac z siebie wszystko, w nastepnym roku nie beda oslabione? Ot, tak sobie mysle...I czekam na pokaz roz
Bardzo się cieszę, że zrobiłam dobry zakup.
Takie opinie to lubię.
Ania zasiała u mnie popłoch o kolosach ale może to przenośnia.
Powiedziałam sobie, że już nie będę kupowała róż przez internet. Tylko dwie szkółki Ćwiek, Hyży jeszcze jedna gdzie kupowałam róże "Oliwia" reszta to byle jaki towar wysyłają.
Tam gdzie dzisiaj kupowałam są w stanie każdą róże sprowadzić na wiosnę.
Mam im wcześniej podać listę, które są ładne i sprowadza hurtem.
Od Rosarium sucho tak jakby nic się nie stało. Róża za 54 zł szlak trafił.
Jeszcze do Ćwieka przedziwnie może jutro mają tę róże.
Aniu napisz która róża jest kolosem, wtedy muszę posadzić do tyłu a nie z przodu. Tak napisałaś u mnie, że nie wiem która.
Jeszcze wieczorem będę bo tel to nie oglądanie.
Kasiu już kupiłam i wstawiłam na mój watek.
Mam 3 sztuki niebieskiego anioła. Kupowałam w zeszłym roku. Dobry powojnik bo można ścinać wiosna i odrasta. U mnie teraz ma już 2 metry i dużo pąków. Ścięty na 10 cm od ziemi.
Czym więcej odrostów od ziemi tym bujniejszy.