Już z powrotem w Zabrzu jestem, rośliny dla Kasi wykopane, przegląd i zdjęcia zrobione,jestem spakowana...to tylko szybciutko parę zdjęć i uciekam. U Was nadrobię później. Wcześnie rano jedziemy...najpierw Wrocław, potem Zielona Góra. Wracamy w niedzielę do Pszczyny, w poniedziałek sadzenie i wieczorem do domciu...we wtorek nie ma zmiłuj, do pracy muszę wracać...
Zaczyna magnolia, hiacynty w pełni, narcyzy się rozpędzają, Nigra kwitnie, trawy się pokazały...
Aniu wiosna buszuje u Ciebie. A magnolia piękna. Szkoda by było ogromnie gdyby przytrafiły się przymrozki. Napisałem u siebie - Elata kwitnie teraz właśnie.
Cudowna ta magnolia! Kiedyż moja będzie taka wielgachna? Wiem, wiem, mam jej dać ostatnią szansę, ale aż mnie skręca przy porównaniu
No i tulipkowy pokaz się zaczyna!
Doczytałaś o środku? Przepraszam, że z takim opóźnieniem.
Jazzy
nie może być jesteś
Genie kupiłam ale nie zakwitnie wiosną, może latem ? te pąki to od Georga Henriego Kerna. Mam nadzieję, ze łażenie siem podobało choć trochę
Wczoraj nie mogłam wejsć na forum - pokazywał się komunikat od admina, że są kłopoty.
jak na kilkanaście lat, które ma to wcale taka wielka nie jest bo tylko około 2 m wysoka jest ale George Henry Kern jest kompaktowy za to bardzo długo kwitnie i powtarza kwitnienie
Ciesze, ze pomogłam
Agatko, morze kwiecia, hiacynty takie wielkie, pierwiosnki cudne, cała reszta też i podziwiam ile pelasiek narobiłaś a co do gwiaździstej, to jest obłędna, małe drzewko i tyle kwiecia, też ją uwielbiam i podziwiam jej zapach a ta magnolia NN, to wg mnie jest Susanbuziaki i dobrze, że komp działa