Aniu, a Ty nie pomyliłaś spotkań? Ty miałaś spotkać się z grupą lubelską Czy może chcesz do nas przyjechać? My mamy najbliższe spotkanie na targach ogrodniczych 16 i 17 maja. Zapraszamy
Genie mnie zachwyca, nawet nie wiedziałam, że tak pięknie otwiera kwiaty
Gosiu, GosiuJoanno, Przemku, Agnieszko i Ewo, dziękuję za odwiedziny i pozdrowienia Pozdrawiam Was wieczorowo
Genie nie posadziłam, bo nie mam składników do mikstury. Postaram się jutro je zdobyć
Gosiu, mam nadzieję, że Cię nie zagadałam jak oglądam zdjęcia, to ciągle się śmieję z nich, bo na większości jestem z wystawionym palcem wskazującym Popracujesz nad swoim bonsai i też będzie piękny, a dumna możesz być, bo to przecież Twoje dzieło
Gosiu, a wiesz, że potem mi się przypomniało, że jednak w przedogródku posadziłam żółte tulipany, czyli wszystko się zgadza Ech, ta pamięć
Moje rośliny po wczorajszej pogodzie i wieczornym podlaniu rozwinęły się do rana i widać było dużą różnicę
Aby przygotować miejsce dla Leonarda, musieliśmy wykonać przeszeregowanie na rabatkach, czyli ruszyliśmy domino ogrodnicze. Najpierw poszły 2 bukszpany z jednego przechowalnika na drugi. Na ich miejsce przesadziliśmy hortensję ogordową. Wykopaliśmy wierzbę hakuro i z nią pożegnaliśmy się na zawsze. Tak powstało fajne miejsce dla Leonarda Buczek też pójdzie w inne miejsce
Piękna wiosna u Ciebie. Kamienie zjawiskowe. Uwielbiam takie klimaty. A dlaczego rozstaliście się z hakuro jeśli mogę spytać? Zastanawiam się nad clematisami i chyba dzięki twoim zakupom się skuszę jednak. Będę wdzięczna za namiary. Pozdrawiam.