Kasiu juz kwitnie Majer ladny. U mnie juz tez, male piekne, ale ten duzy co mam jeszcze z 3 dni i bedzie fioletowa kula. Azalie tez w rozkwicie i pachna.
Kopiemy melioracje nie specjalnie czasu nawet na foty, ale zapach konwalii i bzu roznosi sie wszedzie.
Rekamacje zloze po 3 tygodniach od ukorzenienia. Juz sucha w donicy.
U nas ostre slonce, wietrznie ale cieplo.
Mój tak się właśnie zachowuje, ale powinien kwitnąć na biało, bo taką odmianę kupowałam. Ale w sumie nie przeszkadza mi to. Bardzo fajnie przez cały rok wypełnia rabatę.
Z bluszczem dobry pomysł, a ja już pnącze puściłam po tych belkach wisterie miniaturę, dostałam ją i tak padło na takie pnącze. Mam wisterie przy tarasie to się zgra
z kolorem mebli nie chciałam wszystko w drewnie, bo pergole drewniane to w kolor, a żeby nie tylko biały wprowadzić to fiolet mi się wpasował, trochę roboty z tym jest najtrudniej zacząć
Jak ja bym chciala taka rabate na trawniku z przodu zrobić , ale rozbrat z eM bylby natychmiastowy.
Brzoskwinia ma piekne kwiatuszki.
Bardzo lubie ostre kolory mebelki ladne, kolorek ekstra, zreszta niebieski, zolty, czerwien ale ostre wszystkie bylyby ladne. U mnie farby pokupione od dwoch lat i czekaja.
Przepadam za zlotlinem, ale nie mam szczescia aby sie u mnie zaaklimatyzowal. To jest przedluzenie zoltego koloru po forsycjach. Forsycje u mnie rosna jak chwasty zlotlin nie. Kilka razy sadzilam, a to wymarzl, a to go woda zalala. I dalam sobie spokoj. Widzac te piekne krzaki moze sie skusze a mam go gdzie posadzic.
Widze u ciebie jakies kaskady, podkladow. Bluszcz trojklapowy pieknie by sie pial a efekt jesienia murowany.
Asiu jak się tyle płaci mimo, że to rusza perfumami to powinna być oferowana do sprzedaży dobrze ukorzeniona z zeszłego roku a nie włożony patyk do ziemi przed wysyłką i piszą, że w donicy.
Wiesz zadziwiia mnie, ze wyslali cos co ma sie klientowi ukorzenic !!!
Przeciez kupilas roze - czyli rosline juz rosnaca a nie patyk z niej.
Czy w opisie sprzedawanej rzeczy byla informacja ze wysla patyk?
Ja bym reklamowala bo przeciez to kpina. Gdybys chciala sama sobie zrobic roze to bys u nich nie zamawiala.
Róża grafin Diana fota 3 dni ten 2 tygodnie od dostawy. Wczoraj już zeschnieta cała. Schna zeszłoroczne odrosty. Tak jak napisałam wyżej kosztuje 54 zł.
Wysłać czy nie reklamację. Inne też dziadostwo ze mszycach ale jakoś je wykuruje.
Kasiu zobaczysz, ze nie pozałujesz piekna róża.
Moja pieknie rosnie. Zdrowa soczysta zielen. Ostatnio jak czyscilam oczko z szlamu to osady wylewalam glony i szlam pod roze w zeszlym roku robilam tam samo tylko gdzies w czerwcu.
Jeszcze wyczytalam mam (wypadla mi z glowy nazwa) filtr w oczku i tam w beczce rozne kamienie. Jeden z nich pobiera azot z oczka i to wysypuje pomiedzy roze i inne rosliny rosna bez nawozenia.
Dostalam przesylke ponad dwa tygodnie temu roz z Rosarium. Wk.... Sie jak mozna wysylac patyki wsadzone w ziemie. Roza ktora kosztuje 54 zl nie przesadzam na doniczce pisze wsadzic za 3 tygodnie roza nie ukorzeniona.
Po dwoch tygodniach w oplakanym stanie. Napisze pokaze niech oddadza pieniadze lub wysyłaja w dobrym stanie roze.