Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

marba 17:04, 24 maj 2018

Pięknego masz klona, Danusiu. Bardzo lubię ten kolor. Nawet w pochmurne dni robi się od niego słoneczniej.
danuta_szwajcer 21:39, 24 maj 2018

Kasya napisał(a)
piekny kolor powojnika ten rozowy, wiesz jaki to ?

ja kupuje rozne a o ne wszystkie okazuja sie byc niebieskie

Westerplatte a ten gdzie są dwa na zdjęciu to ville de lyon / polecam/
danuta_szwajcer 21:46, 24 maj 2018

Urszulla napisał(a)

Niesamowity przyrost klona. Miejsce masz dobre i dla rodków też.

Nie wiem jak Ty to wszystko ogarniasz.

Ula musze i chce, wstaje bardzo wcześnie bo czasami ok.5 rano by z wszystkim zdążyć

A pamiętasz jak z nim chodziłyśmy haha ciekawe czy ten bordowy też tak będzie rósł?

danuta_szwajcer 21:50, 24 maj 2018

Kindzia napisał(a)
Miało padać w tym tygodniu i w Zabrzu ani widu, ani słychu...jak u Was Danuś?

Niestety nic, musiałam podlewać dziś cały ogród a stopa mnie boli juz drugi dzień/ ta po kontuzji/ więc byłam pewna, że coś popada

danuta_szwajcer 21:58, 24 maj 2018

Kindzia napisał(a)
Czyli Candlelight sobie pooglądaj

Poczytałam wszystkie, będe szukać
Lawenda już zaczyna, dziś jeszcze dosadzałam kilka

danuta_szwajcer 22:12, 24 maj 2018

marba napisał(a)
Pięknego masz klona, Danusiu. Bardzo lubię ten kolor. Nawet w pochmurne dni robi się od niego słoneczniej.

Też lubie ten kolor w ogrodzie, mam kilka roślin i perukowca w takim kolorze

Pęcherznica też piękna w takim kolorze

ElzbietaFranka 10:20, 25 maj 2018

Danusiu co to jest 200 km autostrada. My 320 km na Ślask w jedna strone tam i z powrotem w neden dzien pomykamy. A jak bedzie obwodnica Czestochowy bedzie wygodniej.

Danusiu masz pieknie foty cudowne ale prosze rob odstep miedzy dwoma obok siebie sklejaja sie. Moze to nie jest problem dla ciebie bedzie lepiej wzrok skierowac na jedna fotke.

Pozdrawiam
Urszulla 10:43, 25 maj 2018

Mam tyle do przesadzania i nic mi się nie chce. W weekend ma padać może potem coś podziałam. Chwasty mnie wyprzedzają wczoraj kosiłam 4godz. A rano szmatę kończyłam kłaść od ulicy. I też nocami cierpię na rwę. Trzeba dawkować pracę a ja chyba nie umię.

Wpadam na fotki w poszukiwaniu kwiecia któreby u mnie rosło.
danuta_szwajcer 11:29, 25 maj 2018

ElzbietaFranka napisał(a)
Danusiu co to jest 200 km autostrada. My 320 km na Ślask w jedna strone tam i z powrotem w neden dzien pomykamy. A jak bedzie obwodnica Czestochowy bedzie wygodniej.

Danusiu masz pieknie foty cudowne ale prosze rob odstep miedzy dwoma obok siebie sklejaja sie. Moze to nie jest problem dla ciebie bedzie lepiej wzrok skierowac na jedna fotke.

Pozdrawiam

Kiedys też nie było problemu nawet 1200km ale teraz już nie, w dodatku nie lubie autostrad, mój M codziennie do pracy jezdzi 100 i więcej km i też lubi odpocząc. Wiesz jak się przekroczy 60 to już oczy, refleks nie ten co kiedyś
danuta_szwajcer 11:35, 25 maj 2018

Urszulla napisał(a)
Mam tyle do przesadzania i nic mi się nie chce. W weekend ma padać może potem coś podziałam. Chwasty mnie wyprzedzają wczoraj kosiłam 4godz. A rano szmatę kończyłam kłaść od ulicy. I też nocami cierpię na rwę. Trzeba dawkować pracę a ja chyba nie umię.

Wpadam na fotki w poszukiwaniu kwiecia któreby u mnie rosło.

Codziennie coś przesadzam i jeszcze mam ale teraz już za ciepło i za sucho a jeszcze ma być gorzej. Chwasty oj te chwasty a do niektórych rabat już wejsc się nie da. W weekend ma padać?? No oby bo raczej słyszałam, że upały idą. U nas maść niedzwiedzia i żmija haha ciągle w ruchu
Zobacz Ula co to za robactwo?