Nie ma za co Aniu
To niech twój zdrowo rośnie.
Ja też 2 nowe kupiłam i stoją w doniczkach jeszcze, zimne noce to jeszcze mam obawy przed posadzeniem go do gruntu.
U dziewczyn rośną dobrze i długo, to i twój będzie rósł do dorosłości.
Dziękuję bardzo
Oj tam oj tam, na pewno jakiś talent masz,
Pozdrawiam
33 obrazy dokładnie są na wystawie.
Obraz z koniem każdy ma 80 x 100.
Oj malowane były i na sztaludze i na podłodze na kolanach
Piwonia kwitnie .Na razie 1. Zimno..
Trochę już minęło od posadzenia roślin na rabatach koło trawnika.
Brzozowa
Narożna
Platanowa
Cisy się już raczej ukorzeniły, sami zobaczcie.
Trochę podmarzły jednak pędy cisów i liście platanów. A niby najmniej było 1,5 stopnia na plusie (na wysokości okapu dachu).
Pochwalę się jeszcze - w ogrodzie wyrosły nam takie oto peryskopy
Teraz w każdym miejscu gdzie mamy studzienkę do poboru wody, mamy też prąd, gdzie można podpiąć piłę, basen czy czy kosiarkę. Nareszcie będzie można zapomnieć o przedłużaczach ciągnących się przez całą działkeę
Te "duże" drzewka przywiozłam że starego ogrodu. Razem z nimi pojawił się w ogrodzie cień. Luksus. Bo już zaczęłam oddawać moje cienioluby.
Nawet jakoś specjalnie nie widać po nich przeprowadzki. Lilaki tylko mocniej podcięłam (tu jeden na zdjęciu akurat) i hibiskusa.
Obwódka warzywnika. Przesłoni trochę widok z pokoju dziennego. Zostawiłam 2.5 metra na opaskę i rabatę. W tle widać jeszcze nie zasypaną piwniczkę.
I jeszcze taki gość mnie odwiedza, codziennie jest w ogrodzie i codziennie okupuje czosnki. Paź żeglarz. Niewyraźnie, ale nie chciałam go płoszyć.