Ta fotka z pokurczonym rh ze stycznia ale śnieg dziś u mnie cały dzien na ogrodzie się utrzymał , wcześniej są zdjęcia z ogrodowego poranka.Teraz jest 7 stopni to do rana pewnie stopnieje.Pozdrawiam Aniu.
właśnie wrócilam z ogrodu... nie było wyjścia trzeba było z latarką czołową kopczyki robić. Wysypałam 15 worków kory i torfu, ale jeszcze mi przybrakło, potrzebuje jeszcze z10 worków... 'za dnia' okryłam perukowca w donicy. W tej chwili u mnie -2 wcześniej było +1 i wyobraźcie sobie że kora na rabatach jest 'przyłapana' przez mróz...jutro będę chyba róże kładła
Wietrzyku wlaśnie post wcześniej podałam linka wydaje mi się że z okrywowymi ta rabata jeszcze zyska i będzie mniej pracy, bo wiadomo z trawnikiem pomiedzy krzewami to mordercza praca...
Marysiu ja za bardzo na okrywowych się nie znam ale zapewniam, że wybór jest duży. U siebie mam zimozieloną runiankę i ciętą w dywan trzmielinę oraz macierzankę. Wiem że dziewczyny mają różniuteńkie okrywowe. Chociażby bluszcz. wpisz w wyszukiwarce ogrodowiskowej okrywowe.
Ja slyszalem Last Christmas we wrzesniu w Esce Ale to dla jaj puscili kawalek
Marzenko macham i nie moge sie doczekac Twoich dekoracji Swiatelka na choinke tez musze dokupic, 500 sztuk to stanowczo za malo