Tak, Jolu. Był wtedy z nami. Tylko pojechali na skansen w Szymbarku. 3 .o1.2021 skończył 15 lat, jest wyższy ode mnie o głowę i jeszcze się pnie. Ma teraz ferie, i pewnie będzie jechał do dziadków pendolinem koło Ciebie.
Gdzie te czasy, że można było umawiać się na spotkania? Gdzie ta keja, gdzie jest ten port?
Moje rabaty maja kształt litery L co starałam się pokazać na zdjęciach bardzo proszę o rade:
1. Czy będą pasowały stożki lub inne male drzewa np. liściaste - chodzi mi o cześć rabaty na pierwszym zdjęciu
2. W rogu mam posadzone 3 hortensje - zastanawiam się nad ich przesadzeniem i widzę je na końcu rabaty przed zielonym płotkiem widać to na pierwszym zdjęciu
Za życzenia dziekuje, pozdrawiam z ferii zimowych , jeździmy w różne miejsca byle tylko wyrwać się z Krakowa
Wierchomla, smutno bez nart ale chociaż jest snieg!
Dziękuję i wszystkie go dobrego w obecnym 2021 roku.
Ja nie mogę wszędzie pada, szroni tylko nie u nas w Wawie i dokoła.
Przeczytałam cały wątek znowu i chciałam napisać odnosnie trawnika. Wertykulację robi się 2 lata po zasiewie trawnikawięc pewnie tej wiosny możesz przynajmniej raz zrobić i ewentualnie pod koniec czerwca przed drugim nawożeniem drugi raz w poprzek.