Ja też nie znam dużo wątków. W niektórych jestem częstej. W niektórych rzadziej.Ale to normalne,czasu na takie rzeczy nie az tak dużo.
ani ogród jest też przepiękny. Romantyczny, inny ,śliczny
Chciałabym aby to wyglądało u mnie w trawie tak, ja tylko mam o wiele więcej kolorów, bo zrobiłam mix wszystkiego co było w donicach. Zdjęcie zrobiłam przy zamku w Niemczech na jakiejś imprezie ogrodniczej.
A ja też spróbuję zrobić taki zakątek w moim ogrodzie obok skalniaka. Czy mi się uda. Gaure już mam
Kiedy sądziłeś wrzosy chodzi mi o miesiące aby się przyjęły i dobrze przezimowały. Oczywiście ziemia pod kwasoluby.
Dorotko ta moja babcina rabata cieszy oko, ale też pokazuje mi, że ja jednak nudna jestem i wolę bardziej stonowane i monotematyczne kompozycje. Ten szał kolorów i miks gatunków ubarwia jasną ścianę domu. Szczęśliwie nie jest za bardzo na widoku więc jak chcę nacieszyć oczy to tam siadam, a z okien widzę powtarzalną nudę, która mnie uspakaja i raduje coraz bardziej
Kompost przywieziony i przekopany Dziękuję Ci za namiary! Cena bez zmian. Pan Leszek bardzo słowny. Szybko i sprawnie poszło. A chłopcy mieli zajęcie i siłkę
Dzięki hortensjom i trawom mój ogród wreszcie nie jest nudny o tej porze roku. Szkoda tylko, że dnia ubywa...