Dziewczyny kochane , wszystko w porządku jak najbardziej . Wszyscy zdrowi
Helen, już się mentalnie przygotowuję na raportowanie . Jakoś bardzo mi doskwiera w tym roku ten grudzień...
Haniu, dzięki za postawienie do pionu
Jeśli chodzi o w/w, to ze wstydem przyznaję, żem daleko w polu. Owszem, ciasto na piernik dojrzewa w lodówce, mięso na pasztet zmielone i zamrożone, ale cała reszta to jeszcze nie... Święta robimy wspólnie z bratową, więc pierniczki, ciasteczka, itp. z czystym sumieniem przekazałam dzieciakom Niech się bawią
Aniu, piękne, pomysłowe te sówki.I cała ta nowa, parapetowa dekoracja.
Wspólne chwile z wnuczkami bezcenne. A jeszcze takie 5twórcze.
Fajnie, że je masz. Ja nie mam pomocników.
Żabki też fajne.
W ogrodzie też bardzo łądne dekoracje.
Nie mam za dużo zdjęć. Zbyt mało czasu, zbyt mało światła. Ale coś tam mam.
Mijana po drodze do pracy kalina cały czas kwitnie. I pachnie, jak zdjąć maskę i przytknąć do niej nos. Ale wiecie co? chyba nikt tego nie zauważa...
Myślę, że to December Dwarf, bo bodnantskie mają pąki, ale nie kwitną.
Witaj Haniu. Czuję się jakbyś mi order przypięła do piersi Ale muszę się przyznać, że ze dwa razy zdarzyło mi się załamać nad ilością prac do zrobienia, zwłaszcza to ch... pielenie dało mi się we znaki. A w październiku, gdy nas dopadł Covid, cieszyłam się, że ogarnęliśmy większość do września, bo jesień nam przeleciała na chorowaniu.
Muszę też oddać hołd Kwartetowi - z anielską cierpliwością odbierała telefony ode mnie z pytaniami typu: A może by tak...?/ A co myślisz o...?
Tata nadal walczy. My powoli dochodzimy do formy, mi pozostał jeszcze suchy kaszel. Pocieszające dla nas to, co piszesz. M. oddał w zeszłym tygodniu osocze, mnie zdyskwalifikowała ilość ciąż
A wiesz, że najbardziej lubię siedzieć na ławeczce w ogródku?
Wróciłam i oczywiście ogród był na tapecie
Przede wszystkim wykopałam dalie, wsadziłam zaległe cebulowe i związałam wszystkie trawy
Dobrze, że zrobiłam to wczoraj /świeciło słońce i było ciepło/, bo dzisiaj był mróz
To trochę moich snopków
Cześć Kasiu!!! Wzajemnie, wzajemnie Doszłaś już do siebie? Doszły mnie wieści, że chorowałyśmy jednocześnie.
Rozanne jest absolutnie do polecenia. Ratowały moje pustawe jeszcze rabaty.
Buźka!