Dziękuję U mnie już ogród wygląda jesiennie, to i dekoracje w tym stylu. Coś tam jeszcze kwitnie, kilka róż ładnie powtórzyło kwitnienie, a reszta byle jak. Jak trawnik mam uschnięty to ogród wygląda bardzo smętnie.
Coś mi zeżarło długosza królewskiego
Wygląda na to, że zostało kłącze (taką mam przynajmniej nadzieję), bo zielone zniknęło jak sen jaki złoty... Nie chcę tam za mocno grzebać, ciągle mam nadzieję, że może odbije...
Piękny Aniu.
Dwa plany a w środku światłość odchlan. Już wspomniałam technika prawie jak u Van Goga nakładanie farby długim pociagnieciem pędzla.
Kolorystycznie - bardzo ładnie dobrane kolory przenikające się.
Bardzo mi się ten obraz podoba w jakich rozmiarach to pastela?
Ogród no cóż jak zwykle kwitnący pewnie i pachnący i zadbany.
Zaczynam sadzić rośliny na nieistniejącej rabacie . Będzie koło ale w przyszłym roku. Zimą będę myśleć co tam posadzić . I grzebać po forum i necie w poszukiwaniu weny twórczej. Liczę na wsparcie . Tiger Eye będzie zadołowany przez zimę i wiosną go posadzę. Glediczja Sunburst, Hortki Magical Candle zostaną i hakonki Aureola a resztę muszę wymyśleć.
Tak ten fioletowo-wisniowy pióropusz to Melopartus.
Tutaj z Memory fota z 2019
Dzisiaj piękna pogoda. Ok godz 18 takie chmury wiatr ogromny chmury przewiało deszczu parę kropli, ale nie narzekam aby tylko w nocy jakiś huragan nie przyszedł