Moje "budyniowe" kosmosy nabrały teraz bardziej intensywnej barwy. Przez niższe temperatury?
Tamaryszkowi pomyliły się miesiące
Przypadkowa kompozycja, ale jaka urocza Muszę ją zapamiętać na przyszły rok. Pestemon + kolendra z werbeną w tle.
Mam nadzieję, że dzisiaj w końcu nie będzie padać, bo mam sporo planów ogrodowych na popołudnie
Cudne klony Madziu, a ja na swojego patrzyć nie mogę
A ta hortensja to Phantom??
Śliczne masz jesienne dekoracje
Taka piękna pogoda zrobiła się na ogród a ja czasu nie mam w tygodniu. Ciekawe co nadrobię w sobotę, mając zaległe koszenie bo trawa po kostki przez te deszcze
Anetko, ależ piękny ogród. Perfekcja, zieleń aż kipi, cudownie. Wszystko zadbane, przycięte, wypielęgnowane na cacy. Pozazdrościć takiego ogrodu.
Za rzadko tu zaglądam. Będę częściej, jeśli pozwolisz.
U mnie z limkami podobnie, jakieś spóżnione w tym roku. Niektóre dopiero mają pąki i wkrótce zaczną kwitnąć. Sama się dziwię, czemu tak jest.
Kiedyś byłam u ciebie ale już nie pamiętam. Wiesz jak to jest człowiek nie jest w stanie wszędzie być co chwilę.
Piękne masz jeżówki. Też w tym roku kupiłam prawie 100 szt Hania Anabell mnie zaraziła też ich ma dużo. Ona skądś sprowadziła ja tylko zapłaciłam i przywiozłam od niej. Ma piękny ogród.
Kupiłam delicious Nugat 24 szt bo tak wyszło z palet. Już wysadzilam ale prawdopodobnie za gęsto trudno będę przesadzać.
Jeżeli będą kwitnąć tak jak u ciebie to się cieszę. Od czegoś trzeba zacząć. Prawie wszystkie maluchy w tym roku kwitły lub jeszcze kwitną.
Czy ty coś robisz aby się tak krzewily.
Pomijając jeżówki masz bardzo ładny kwiecisty ogród. Też dążę do tego ale czy mi się uda.