moja jesien nie jest taka piękna jak Wasza. Przyszedł mróz zmroził co wrażliwsze. Grujecznik nie zdążył, milorząb smętnie zżucił listki, przyrosty na bukszpanach zbielały...begonie, hosty wyciapałam...
Iza a może wszystkiemu winna skowirówka??? uśmiałam się jak zwykle
Nie wiem jaki macie płot ale musi być solidny, skoro takie nasiadówki sąsiadów wytrzymuje a nieletnia no cóż... nie wierz że nieletnich do prac wykorzystywać nie można... dlatego robiła ładne wrażenie.
I tak se myślę że z tą pralką jak z miodkiem Kubusia Taka wyczekana, wytęskniona napewno będzie piękniejsza
HIHIHI pęcherz na dłoni, skąd ja to znam... a i nie wierze w te Twoje zapewnienia że nie wykopiesz nigdy więcej
Widoki z każdje strony piękne. Graby na tyłach już ładnie się prezentują. U Was dużo cieplej to i jesieni jeszcze specjalnie nie widać...
A dom z plaskim dachem i duuuuużymi szybami to też i moje madżenia. Tylko działkę dużo do tego trzeba nabyć. By nikt w okna nie zaglądał
a to jeszcze nie przesądzone, bo mój M przebąkiwał o cisach ze względu na to, że zimozielone... myślałam też ewentualnie o winobluszczu i bluszczu, myślałam, że uda się jeszcze w tym roku ale się nie Może i dobrze, zawsze więcej czasu na decyzje.
Madżen ja sadziłam szafirki z lidla i biedronkii były super, a też miałam sporo.
U mnie dzisiaj pogoda typowo jesienna dżdżyście, mgliście i pochmurno... odpuściłam zatem cebule
ale ja chcę ten murek zakryć , tam jest nawiezione 50cm czarnoziemu niżej jest ziemia polna, a nawadnianie mamy rozprowadzone przy biurze więc nie ma problemu. Chodzi mi o to by ten murek zakryć i kombinuje czym