Dużo było przetaczników, ciężko się zdecydować. Ja akurat chciałam różowe, ale tych odcieni różu to też kilka było
Dziewczyny kupiły niebieskie z zielonym, też piękne
korytarze widziałam
właśnie podobno to tez jest minus szmaty bo krety i nornice mają spokój. gdyby nie to że pieliłam kolo tujek i poczułam ze grząsko jakoś to gdyby już tam była kora to bym nie zauważyłam tych tuneli
odkryłam szmatę a tam labirynt
nie będę miała żadnych zwierząt
na trawniku to miałam 3 kopce ale to przydeptałam i byl spokój a pod tą szmatą okazalo się dzisiaj że takie tunele ziemi są..
zapytam w ogrodniczym obok siebie czy cos elektrycznego mają
ja z falami to nie teges, wiesz że u mnie na prosto wszystko bedzie ale jedno co mogę zasugerowac żeby w miarę łagodne te fale robić. ta rabata z bukiem jak patrze na plan całościowy to już sie prosi o wyłagodzenie na tyłach.
ale masz mega farta bo pomaga Ci Toszka więć napewno będzie idealnie
a wybieraniu drzew będę sie bacznie przyglądać bo ja tez właśnie dumam co tam jeszcze do siebie wrzucić
jasna d...! mogą zeżreć cały ogród!
na nie chyba ta nalewka z wrotyczu tak?ale to chyba jeszcze bo nigdzie nie widzę tych żółtych kwiatków..
a powiedz mi nornica jest szkodliwa? bo zauważyłam pod szmata pod tujami..
noo wiem to jest masakra..
a jęsli chodzi o perz to wiesz on rozłogami pod ziemią się rozmnaża. to ja robię tak że zrobiłam sobie odpowiednią dawkę randapa w spryskiwaczu i psikam na konkretną roslinkę z bardzo bliska. a za dwa tyg widzę ze oddalona 2 metry dalej tez zdycha
tylko z perzem tak walczę