Aniu MOnte - dziękuję za różyczki... piękne.. czy to Pastella?? Chyba jednak nie ona.
Magnolia - to chochliki to siedzą i dokuczają wszystkim w koło
Agata - ja Cie uduszę.. nie kuś.. w spodnie znów po zimie nie weszłam i musiałam kupić nowe.. w cuda już nie wierzę.. te lata to idą u mnie głównie w kilogramy.. w desperacji kupiłam linea memo czy jakoś tam.. schudnę bo po zakupie specyfiku brakuje na zakup jedzenia
Iwonka - róża piękna, ale życzenia... nic dodać do nich już nie trzeba.. jest w nich wszytko.... łącznie z człowieczeństwem, którego coraz mniej. Ale my się na forum tu nie dajemy .. nasz świat jest fajny I chyba przenosimy go trochę poza forum.. Twoje słowa przekazuję dalej innym... Kochana jesteś.
Beata, Blebla, Zielona - na krótkie życzenia.. krótkie podziękowanie.. ale to żart.. i pretkest by też szybko i krótko.. bo spać chcę iść
Kindzia - nie ciesz się, żeś podwójna.. depczę Ci po piętach.. malutki prezent urodzinowy babciowy
Jankosia - w twoich fotkach zamknięty jest jakiś czar, magia.. piękne.. czytam pomiędzy "wierszami" . Cudzysłów bo fota nie ma wierszów..
Kacha - różane serducho .. to prawie załatwiamy za jednym zamachem walentynki ... i czekamy wiosny... miejsce mam zarezerwowane.. wiesz gdzie
Kondzio - dziękuję Wam bardzo, bardzo, bardzo Piękny kolor ma ta róża..mama nadzieję, że moja nowa też taki będzie mieć
Ciociu Małgosiu - oj zbieramy te doświadczenia i najśmieszniejsze, żę każdy każdego dnia, godziny i minuty ..zbiera tyle samo .. Jedno z doświadczeń.. to, że lilie są piękne I w ogrodzie muszą być
Aniu - pogoda ducha musi być, bo to tak samo ważne jak zdrowie.. niec hnas nie opuszcza
Kochana a co Ty tak rzadko u nas bywasz? Czyżby jakieś duże zmiany.
Dlatego zakochałam się w trawach , bo z bukszpanami tworzą piękny ogród zimą
No to na dwoje wróżyła, znaczy się babka
Dobry fotograf (to niby ja ) zrobi i z małpy kanarka czyli pokaże tylko to co ładne
Trawy bez wiazania cudownie u Ciebie wygladają. Ja wiązę tylko miskanty, uwielbiam gdy pozostałe u mnie falują. A że wietrznie u mnie to mam morze traw ciągle
Ojoj jakie wspaniałe pochwaly.
Mam jeszcze kilka rabat do poprawy, te ktore pokazuja już spełniają ....częściowo.... me oczekiwania
Kopiuj do woli. Codziennie mnie inspirujesz we wnętrzach
Busz to będzie w tym roku
Aniu ja mama starą cyfrową idiotenkamerę ... Chyba z powodu słońca śnieg byl biały???
U nas obfita dostawa śniegu była, która sparaliżowała całe miasto... O maly włos a corka by miała poprawkę bez zdawania egzaminu.... Bo dojechac do miasta nie mogłyśmy.... Do centrum jechałam 1,5 godziny.... A zwykle zajmuje mi 30 min....
Czekam wreszzcie na porządne ciecie kwadracików a wczoraj zaplanowałam zamiane trzech kulek na jedną większą
A ja nawet tej nie zauwaźyłam. Wieczorem zadziwł mnie płot sasiadów, myślalam źe z brązu przemalowali na bialy. Calutki był oblepiony śniegiem
Dziękuję , witaj dawno Cie nie było
Oluś a Jak Twój wątek ? Ozył świeżymi zdjęciami?
Aga w gorach śnieg ma być jeszcze do marca, bezdyskusyjnie dwa następne weekenedy planuję w górach, tylko w sobotę zaczne wiosne we Wrocławiu a potem szu szu
A potem juz odliczmy do wiosny, tniemy, przesadzamy, czekamy na przesylki z zakupami
Agatka to zdjęcie jeż mocno nieaktualne. Po prawej stronie nie ma już tych drzew owocowych. Na końcu po lewej jest moja ukochana rabata z trawami i hortensjami, o której tu nawet ptaki nie śpiewały. Nie ma też starej wierzby, która rosła na samym końcu. Przed garażem po prawej stronie jest za to niewielki warzywnik. A magnolia, która na zdjęciu na tle garażu była jeszcze malutka, jest teraz całkiem spora. A podjazd dopiero zrobimy (kiedyś, ten rok raczej odpada, bo kasa ). Wtedy przed podjazdem (będzie z jakiejś kostki. Marzy mi się granitowa, ale z uwagi na koszty pewnie zostaniemy przy jakiejś betonowej) posadzę jakieś rośliny żeby odgrodzić się od widoku i przechodniów za ogrodzeniem. Ale jestem otwarta na wszelkie sugestie. A najlepiej przyjedź po prostu do mnie
Nie strasze...tylko pogode ogladam hihihi i co ? I zima wraca niestety sie sprawdziła , szkoda w piatek, sobote i niedziele u nas zapowiadaja opady sniegu a dzis zawierucha nie miło jest ....wrrrrr
ja też lutowa, jeszcze kilka dni do urodzin. U mnie jest niespodzianka, schowana głęboko ( Ola się za to wzieła, bo inaczej dostałabym godzinę po kupieniu.)
Nie będzie to na bank prezent ogrodowy, bo mają alergię na to że ja same ogrodnicze marzenia mam
Buźka Anka i wszytskie lutowe dziewczny- urodzinowa buźka!
ale zima u Was. U nas też napadało, stipy wygladają podobnie.
Tak jest rzeczywiście że na fotkach czasem nie wychodzą niektóre rzeczy, ale myslę że wiosną, albo latem już bedzie aparat łapał tę mięsistośc rabaty.