Dębowe zakątki
20:24, 24 sie 2020
Queen of Sweden juz tak mocno drugi raz nie kwitnie ale trochę filiżanek jest.
Czerwień lubię i bordo też.
![]()
Hej, powiedz proszę jaki to jest klon ta czerwona pięknośćczy rośnie u Ciebie w zacisznym miejscu?
Wacław
dziękuję ,że zaglądasz![]()
ja jestem często i u Ciebie i w innych ulubionych ogrodach ,tylko nie zawsze znajdę słowa co bym chciała napisaćsamo pięknie i byłam ......nie wiem ,czy pisać i nabijać puste posty
dziś robiłam roszady na tej rabacie -to jest z boku domku ogrodnika .....
pewnie i tak nie wiadomo co się pozmieniało -sama tak mam ,że takich drobnych przesadzanek nie zauważam w innych ogrodach
doszły tu hortensje vanilki( zabrane z przyplacykowej ) pink anabel 2 szt ,a reszta ta co tam była tylko trochę inaczej poukładana
bodziszki po podziale leżą ....jutro się okaże ,czy się podniosły ..dodam tam jeszcze moje niebieskie niskie przetaczniki
ujęcia podobne .....roślinki umęczone upałem ....drażniła mnie ta rabata już dawno ...liczę na to ,że teraz ją polubię
![]()
Miłego wieczoru
Też lubię te jednoroczne szałwieSą śliczne
Ale nie zawsze są dostępne w sprzedaży. Też chciałabym je mieć w przyszłym roku. A może są nasionka do kupienia. Sprawdzałaś?
Prześliczna kolekcja dalii i mieczyków. Nie mam ani jednych, ani drugich.
Oj tak, jesień u wrótNo i dobrze, mnie tegoroczne lato bardzo wymęczyło. Rośliny w ogrodzie też. Niech będzie jesień długa, ciepła, słoneczna, ale też z deszczem, mgłami i babim latem
Ale się rozmarzyłam
Jasiek.. cudo.. mam nadzieję, że młodnieję dzięki temu![]()
Jak zobaczyłam pierwsze objawy zarazy, też mnie kusiło, żeby sięgnąć po chemię - ale przecież nie o to chodzi.
Widzę, że astry Ci już kwitną. Ani chybi, jesień powoli się zbliża
NN
![]()
![]()
![]()