Dziękuję za odwiedziny u mnie i zapraszam częściej . W tym roku mam trochę do zrobienia, więc powinno być trochę zdjęć do oglądania. Oczywiście do takiego efektu/ etapu jak u Ciebie, trzeba będzie trochę poczekać .
Koniec lutego.
Na drzwiach już zawisł przedwiosenny wianek. Zagościły też pierwsze wiosenne dekoracje.
Pojawiły się pierwsze kły tulipanów i kwiaty ciemierników.
Czas zimowy sprzyja wspomnieniom więc i ja trochę powspominam jak to było w roku 2020 w naszym ogrodzie.
W styczniu jeszcze wisiał na drzwiach świąteczny wianek. Były też jeszcze inne świąteczne dekoracje.
W ogrodzie nie było grama śniegu i chyba mrozu też nie było.
Wracam z rysunkiem, bardzo się starałam, uwierzcie mi na słowo
Naniosłam potrzebne wymiary i juz widzę, że chyba faktycznie ta pergolę trzeba jakoś unieść bo wysokosc 2.3 m to chyba za nisko, co myślicie? Pomóżcie z tą konstrukcją bo jakoś sie pogubilam .
Jak ją poprowadzic?
Podloga tarasu ma wymiary 5.6 × 5.6 m
Córka podrzuciła mi zimowe zdjęcie kamienicy w której mieszkałem dawno dawno temu, strzałką zaznaczyłem okno do którego się wdrapałem w czasach gdy zaliczałem wszystkie(prawie) najwyższe okoliczne drzewa. O komputerach osobistych jeszcze nikt poza Lemem nie śnił to się dzieci nudziły , nie było tak trudno była krata na wystawie , potem jakiś drążek na flagę i gzyms. Lania od rodziców chyba nie było