wow ....te są boskie chcem takie
ostróżki lubię ,mam kilka ,ale narazie w złym miejscu -jak w końcu ta wiosna się zlituje nad nami biednymi ,to bedzie przesadzanie
miziam łobuza Kwiatka i słodką Kreskę
Nie z nudow i nie szkodnik. Kable po prostu inaczej pachna, lepiej, dlatego zwierzeta tak chetnie je gryza. Do obudowy kabli, do plastyku dodawany jest jakis niewielki procent tranu rybiego (0,01- przynajmniej gdzies tak kiedys wyczytalam) Dlatego, zarowno zwierzeta domowe jak i dzikie, lubia je podgryzac. One inaczej pachna i inaczej smakuja, lepiej. Przyklad ? Psy, chomiki w domu, na podjezdzie, kuny.
Nie ma sie co dziwic ze nasze psiaki, zamiast zabawek, wybieraja ,,rybki,,
Widać Pani za dużo czasu w internecie siedzi i przez telefon gada zamiast miziać za uszami, trzeba było wziąć sprawy w swoje zęby.
Moja starsza, też mi przegryzała kabel od netu, później zrobiła dziury w kanapie, chyba wyobraziła sobie, że po piłkę, która leżała pod kanapą dostanie się od góry, wyobrażała sobie to jeszcze kilka razy bo dziur było dużo . Najgorsze było jednak to jak zjadła mi wszystkie buty, prócz tych które miałam na sobie
Ps. Do dzisiaj pies żyje i ma sie dobrze
Danusiu, mam i to i to W polowie ogrodu piekne kolory, zielono, pachnaco juz, ziemia tak piekna, a drugiej polowie, zima, roslinki jeszcze otulone sniegiem Cudacznie to wyglada
Nie poganiajmy czasu....Kazda chwila w zyciu, jest wazna...rowniez ta biala, zasniezona, mrozna...