Ogródek Izy-mój Rodos
11:29, 16 sty 2021
Rabata środkowa na Twoim planie byłaby płytsza i nie wiem, czy hortensje, rozplenice, i inne byliny by się tam zmieściły.
Patrząc na miejsce pod śliwką, ubyłoby trawnika, przybyło rabaty, nie wiem, czy rośliny tam w głębi pod samą aronią byłoby widać.
Tu zostawiłabym jednak tą trawę tym bardziej, że chcą ją tam zostawić.
Rabatę pociągnęłabym na razie do drewutni sąsiada i tam zakończyła, tak jak na planie.
Myślę o kształcie warzywnika, nawiązywałby do półkolistych rabat.
Tam jest pergola z winogronem, trzy lub cztery krzewy na pniu, dwa krzaczki porzeczek i truskawki. Do wkomponowania gdzieś maliny.
Myślę...

Patrząc na miejsce pod śliwką, ubyłoby trawnika, przybyło rabaty, nie wiem, czy rośliny tam w głębi pod samą aronią byłoby widać.
Tu zostawiłabym jednak tą trawę tym bardziej, że chcą ją tam zostawić.
Rabatę pociągnęłabym na razie do drewutni sąsiada i tam zakończyła, tak jak na planie.
Myślę o kształcie warzywnika, nawiązywałby do półkolistych rabat.
Tam jest pergola z winogronem, trzy lub cztery krzewy na pniu, dwa krzaczki porzeczek i truskawki. Do wkomponowania gdzieś maliny.
Myślę...

Joasiu----Gosiu----Basiu ----Staram się jak mogę nie dawać .Pracuję w domu a tu zawsze jest co robić. Teraz jak leży śnieg to spaceruję dookoła ogrodu żeby pochodzić po powietrzu albo jadę do córki i z Wnukiem psem idziemy na spacer. No i kończę
[