Witaj Basiu! Parę lat temu spotkałam Cię na FM , kiedy jeszcze byłaś na etapie wykańczania domu, pamiętam tę piwniczkę na wino i wiele szczegółów, ale najbardziej Twoją super koncepcję deski warstwowej w kuchni, zamiast przez wszystkich stosowanych gresów. Urzekała mnie w Twoim wątku konsekwencja, odwaga i dociekliwość w zgłębianiu tematów budowlano-wykończeniowych. Czas pobiegł do przodu, a ja czasem zastanawiałam się, jak potoczyły się losy ogrodu, którego kilka zdjęć wstawiłaś na FM. Aż do dziś... kiedy zaglądam sobie czytać o ambrowcach, a tu Twój wpis, tak trafiłam na Twój wątek! Przeczytałam natychmiast cały

przez co obiad wyszedł o 16

Gratuluję Ci, bo jest to wątek nie tylko piękny, bo ogród piękny, ale też pełen konkretnych informacji i wskazówek, bardzo pouczający dla innych, także dla mnie. A już donice miedziane na tle paneli drewnianych ... ten zakątek to jak z chelsea flower show! Klonowa kolekcja, hortensje przetkane drobniejszym kwieciem i trawami... cudnie tu masz, ach i och! Widać, że dobrze się tu czujesz i spełniasz. Będę zaglądać, tym bardziej, że w przyszłym roku czeka mnie metamorfoza i robię wielkie plany, rysuję, czytam, oglądam

Zaraziłaś mnie paprocią andiantum i bodziszkiem

Trzymam kciuki za kolejne zmiany, dziękuję za ten wątek i serdecznie pozdrawiam!