Moja pierwsza hortensja w ogródku.
13:13, 17 kwi 2012
Tulipany
Piwonia
Lilie
Piwonia
Lilie
Asc ogórasy dają brać pychota
Fajnie ten dzwonek w tej szczelinie ...
Anka u ciebie wszystko ekstra zwisaTruskawki ,dzwonki
))))))
Ja też lubię rośliny zwisające .Piszę też chociaż masz tyle różności ,że nie mam pojęcia co ty tak naprawdę kochasz najbardziej ...
Bogusiu Antre miala dzwonki ja też mialam
Obejrzałam...piękne czerwone żuczkiTe to chociaż są ładne..... wolę poskrzypkę niż ślimaki....zdecydowanie
Żałuję, ze tu nie można filmików wstawiać mam taki z zeszłego roku jak na tle tej lili tai chi ćwiczyłam.
Co do cukrzycy, to ja mam genetyczną po babci, praca w ogrodzie powoduje, że cukier spada mi i mogę sobie zjeść dzięki temu lody, które uwielbiam. Na szczęście jeszcze na tabletkach jestem. A co do robali to dziękuję, będę je zbierała i co z nimi do skrzynki na śmieci starczy najlepiej w zakorkowanym słoiczku, beee masakra, trudno będę musiała się przełamać, one robią na te lilie takie czarne kupya fe. A te tulipanki to już się pojawiały wcześniej, ale były malutkie i bez pąków kwiatowych, kurczę to mówisz, że mam wszystkie pozaznaczać - może im kokardki, ale jak przejdzie kosiarka, to i kokardki pościna. Głupia sprawa chyba wszystkich nie uda się przenieść.
Dzięki dziewczyny odzyskuję przy Was siły. W sumie, to mogłoby popadać z jeden dzień, bo już mi się bałagan w domu zrobił przez ten ogród. Straszne jest to, że jak zasypiam to już myślę, co mam jutro robić wogrodzie.