Kresce nowy domownik się spodobał, ma się z kim bawić, ganiają i zabawkami się bawią. A na spacerze ona ma dłuższą smycz więc leci przodem, a on za nią i "poprawia"
W domu jak chciałam, żeby spały oddzielnie w innych pomieszczeniach, to on piszczał i śpią w jednym pokoju. Nie mogą latać po salonie, bo już mi się wpakował w wysiewy na parapet i ziemi było na kanapie pełno
dziękuje za cenne info
wiem, wiem tak jak pisałem deski musze jeszcze dokupic i obic gril tez bedzie obity.doniczki sa juz jednakowe kwiatki byly wyniesione z pokoju na balkon (swoja droga pasowalo by tam jakies roslinki rozplanowac) zdjecia byly robione w roznym czasie bo tylko takie znalazlem na kompie, i dlatego na jednych sa krzesła i duperele a na innych nie ma.
co do stylu to srednio sie znam robilem tak jak mi sie podobalo lubie po prostu zeby bylo ładnie tam gdzie przebywam, lubie drewno, kamien i cegłe
narazie nie miałem czasu na dokonczenie ponieważ nabyłem ogródek działkowy rod i na nim sie skupiłem ale mysle jak dokończe balkonik do konca to bedzie fajnie i ładnie
pozdrawiam
starałem się zaznaczyć kolorami ale wyszło bardzo nieudolnie.
Kolory niedokładnie odzwierciedlają naturalne roślin. Za mały ten szkic . W legendzie powyżej częściowo opisałem kolory. Może załączone wyżej fotografie pomogą?
Chciałem przenieść kompozycję 6 i 7 kosaciec ciemnogranatowy z łubinem tak jak na fotografii:
Może za niebieskim łubinem białe kosaćce?
Dziękuję bardzo za odpowiedź Danusiu a co byś mi poleciła dla małego ogrodu o szerokości 10m, lepszy jeden platan czy może 2 klony globki? Chce się nimi trochę odsłonić przed dużym budynkiem za płotem. Jest to strona południowa i patelnia, trochę cienia się przyda
Ta choroba dopada nas wszystkich, ale na szczęście, choć nieuleczalna, to jest nie groźna w skutkach... Danuś, tyle naszego, co kupimy do poprawy humorku i dla pociechy oczu...Pozdrawiam z mroźnego zakątka Polski północnej...brr Psiunia podobna do Kropki jota w jotę...Uszczęśliwiłaś nieboraka...
Układ i miejsca sadzenia starałem się zaznaczyć kółkami. Jedno kółko to jedna roślina.
Do wypełnienia jeszcze miejsca "puste".
Jeszcze postaram się pomalować kolorami.