Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Gardenarium 09:16, 06 mar 2018

To były ich pierwsze momenty zapoznania. On, jak się śmieje, to pokazuje wszystkie zęby jak rekin. Śmiesznie strasznie.

Instagram Ogrodowiska
Magleska 09:16, 06 mar 2018

Gardenarium napisał(a)

Inspekty (propagatory) są w LM albo OBI. Zakupiłam też tacki i wielodoniczki w necie. Mam spory zapas, bo następne wysiewy to już w namiocie. Oprócz pomidorów, one w domu po 15 marca.

dziś odwiedzę LM obi daleko niestety ..... przed nocką będą zakupy i pózniej wysiewy ......dziękuję za namiar

edit ale fajne mordki pasują do siebie ...jak rodzeństwo -wspólne cechy
Roocika 09:22, 06 mar 2018

Śliczne pieski. Nasza to takie 4 pieski
Anda 09:23, 06 mar 2018

Sliczne mordeczki I wlasnie, jakos tak pasuja do siebie, Kreseczka elegantka, a Kwiatek gentleman
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Trudnepoczatki 09:32, 06 mar 2018

O matko ! Piesie prześliczne. Miło popatrzeć. Jak dobrze Danusiu że odmieniłaś im los.Uwielbiam zwierzęta i krew mnie zalewa jak niedobrzy ludzie źle je traktują. Od razu widać że piesio zadowolony już nie ma smutnych oczek jak w schronisku. Super JESTEŚ WIELKA DANUSIU !!!
Gardenarium 09:34, 06 mar 2018

E tam, wielkości tutaj nie ma. Po prostu dobre serce i tak jakoś drugi piesek za mną chodził do dłuższego czasu, aż nawinął się na olxie. No i Witek nie protestował, tylko chętnie pojechał ze mną.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 09:36, 06 mar 2018

Słuchajcie kochani!

Idzie wiosna i to jest dobra wiadomość. Zacznie się ogrodowanie I sprzątanie po zimie.

Instagram Ogrodowiska
Monia81 09:37, 06 mar 2018

Ależ ślicznie dobrana parka z nich takie uratowane zwierzaczki, później odwdzięczają się wielką miłością i oddaniem, mój drugi kociak, którego przygarnęliśmy teraz nie odstępuje nas, przychlast się zrobił na maxa
Anna_ogrodni... 09:42, 06 mar 2018

Danusiu dziękuję bardzo oko profesjonalisty i moja decyzja nie będzie tu róż
posadzę co innego
Pieski cudowne pasują do siebie a jeden podobny trochę do mojej Sary
Przepraszam a jakość ale tylko takie znalazłam:

jolanka 09:46, 06 mar 2018

Gardenarium napisał(a)
Słuchajcie kochani!

Idzie wiosna i to jest dobra wiadomość. Zacznie się ogrodowanie I sprzątanie po zimie.

Haha, L4 mi do pracy potrzebne Tak mi się dzisiaj nie chciało jechać jak zobaczyłam piękne słońce i sweter ptasi
Pozdrawiam wiosennie