Ja też bym chętnie skorzystała z "prasowaczki", nie mówię, że nie lubię ale czasami mam tak dużo , że zleci cała noc, oczywiście nie chcąc zostawiać do przesuszenia
Potrafisz prasować całą noc????
Rany, przez taki czas prasowania moja frustracja sięgnęłaby szczytu Mont Everestu i wybuchła jak Wezuwiusz, grzebiąc mój dom jak Pompeje
Potrafię, dobra kawka , muzyczka lub telewizor i prasuję, bo muszę
Ja też bym chętnie skorzystała z "prasowaczki", nie mówię, że nie lubię ale czasami mam tak dużo , że zleci cała noc, oczywiście nie chcąc zostawiać do przesuszenia
Potrafisz prasować całą noc????
Rany, przez taki czas prasowania moja frustracja sięgnęłaby szczytu Mont Everestu i wybuchła jak Wezuwiusz, grzebiąc mój dom jak Pompeje
Chwała Ci Panie M mawia, że na kolanach do Częstochowy powinnam się udać w podzięce za zeslanie takiego męża
To Ty takiego M. całkiem za darmo dostałaś!????
Ja swojego wychodziłam na kolanach na tzw. Panieńskiej Górce (był kiedyś taki zwyczaj podczas pieszej pielgrzymki warszawskiej na Jasną Górę)
A M. - właśnie na tejże pielgrzymce poznałam ))))))))))
Chwała Ci Panie M mawia, że na kolanach do Częstochowy powinnam się udać w podzięce za zeslanie takiego męża
To Ty takiego M. całkiem za darmo dostałaś!????
Ja swojego wychodziłam na kolanach na tzw. Panieńskiej Górce (był kiedyś taki zwyczaj podczas pieszej pielgrzymki warszawskiej na Jasną Górę)
A M. - właśnie na tejże pielgrzymce poznałam ))))))))))
Marzenko, ja nie wiem, jak Ty to robisz, że po 2 dniach nieobecności na forum mam do nadrobienia ponad 100 postów u Ciebie
Gratuluję kolejnej stówy i oby tak dalej było u Ciebie optymistycznie, wesoło i gwarno Jak będę miała zły dzień, to będę wpadać do Ciebie z przekonaniem, że na pewno znajdę tutaj wesołe towarzystwo i dobrą energię
Jeszcze zapytam czy u Was śnieg też już poszedł skąd przyszedł?
Buziaczki
Anitko ja niewiele pomagałam, dziewczyny dobrze się bawiły gdy mnie nie było
Wpadaj do mnie i jest kilka adresów gdzie zawsze wesoło, na róznych wątkach szaleją Evchen, Grabie, Tess, Iza-Konstancja a jak wpadnie Bociek, Ania Asc, Irenka, Ania Wn i jeszcze kilka dziewczyn to tarzamy się po podłodze i opluwamy ekran
U nas śnieg poszedł już w niedzielę
Ania Asc - dziekuję , krasawica krasiwaja
Dorka - pomożecie dobić do tysiączka??
Kasia WB - czy Ty w ogóle sypaisz??? Kwiatek cuuudny
Tess - błagam nie duś się, z kim będę trajlować na forum ? A Grabie, Irenka i Evchen???
Irenko z Wrocławia do Pragi I berlina mamy zdecydowanie bliżej niż do Wawy....
Agacia - a ptaszki ćwierkają kiedy będzie 1000???
Daneczka - moje ulubione cyklameny dziękuje
Evchen - hebe nie przenoszę, okrywam, wymarzają, wykopuję wiosną i sadzę nowe.... Sałatki, napisz jakie chcesz na maila
Magda - zamówiłam donice na bambusy, jak M się wkurzy odeślę do winowajczyni
Pszczółko - kurcze po takich komplementach będę się musiała na styczeń postarać
Irenko - wiongronka też zjedzone, jak oddać miske, michę, wanienkę???
Marzenko - dziękuję za piękny zawilec
Sywlwio - zapraszam zawsze
Tess! Kochana jesteś i cieszę się ze jesteś ! Weroniko i Ewo ! dzięki za wizytę i dobre słowo Aniu śmiej się jak najczęściej zawsze miło mi ze wpadłaś pozdrawiam wszystkich m