Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Evchen 14:53, 30 paź 2012

PS. Ania ASC też bidżiiissss gotowała
PS. 2. choroba "CBZ" czyli Chroniczny Brak Czasu zawirusowała mój dzień. Trzeba kupić gumę na metry. Może da się ten czas jakoś rozciągnąć....
PS.3 Piesa posiadam. Efekt?.. 30 minut na starcie dnia w plecy... 20 minut z piesem, 10 minut na makijaż...

Buziam..
Konstancja30 14:53, 30 paź 2012

irena_milek napisał(a)
Fajnie, ze Madżenkę do mnie zaprosiłaś a jak gar u ciebie wyczyszczony do dna, to ten bigos musiał być ajaj!! w wyglądzie po nim się nie zmienisz, bo bigosik ma to do siebie, że ani ciut nie utuczy! a jak pikantny, to dużo wody wypijesz i głodu czuć nie będziesz

smakował nam wyjątkowo ... to debiut z kapusty "pół na pół" ... nigdy nie robiłam miksu kwaśnej ze słodka ... zrobiłam ... zostanę chyba przy tej opcji bo mnie zachwyciła ... skoro nie tuczy to może powtórkę zrobię ))
Milka 14:56, 30 paź 2012

koniecznie rób powtórkę!
a ja też kupiłam słodką kapustę, miałam pokusę tak pół na pół, ale właśnie z opcji braku czasu rannego, poszłąm po bandzie i mój chyba jak kwaśnica będzie; dzis zjem i zobaczę jak mi się udał!
Konstancja30 14:58, 30 paź 2012

Evchen napisał(a)
PS. 2. choroba "CBZ" czyli Chroniczny Brak Czasu zawirusowała mój dzień. Trzeba kupić gumę na metry. Może da się ten czas jakoś rozciągnąć....
PS.3 Piesa posiadam. Efekt?.. 30 minut na starcie dnia w plecy... 20 minut z piesem, 10 minut na makijaż...

Buziam..

czy my mamy naszych na Warmii i Pomorzu ???)) ... bo nie wiem czy oni wiedzą, że bidżis mus pichcić ))
10 minut ??? ... hmmm ... dopracuję ... do normy ogrodowiskowej trzeba się podciągnąć ...

zapomniałabym ... chryzantema kupiona ... dumnie stanęła na werandzie ... tatuś dojrzał i spytał czy to na grób do dziadka ... potwierdziłam .. po świętach kupię nową ... ... no co miałam powiedzieć ??? ...
Milka 14:59, 30 paź 2012

no właśnie, co!!...a na cmentarzu i tak nie przetrwa, no bo przecież trzeba ja podlewać!
Tess 15:03, 30 paź 2012

Taaa, jasne, bigosik nie tuczy
Chyba tylko wówczas, gdy się na niego jedynie patrzy
Evchen 15:07, 30 paź 2012

Konstancja30 napisał(a)

Buziam..

czy my mamy naszych na Warmii i Pomorzu ???)) ... bo nie wiem czy oni wiedzą, że bidżis mus pichcić ))
10 minut ??? ... hmmm ... dopracuję ... do normy ogrodowiskowej trzeba się podciągnąć ...

zapomniałabym ... chryzantema kupiona ... dumnie stanęła na werandzie ... tatuś dojrzał i spytał czy to na grób do dziadka ... potwierdziłam .. po świętach kupię nową ... ... no co miałam powiedzieć ??? ...

make up ala kółko znasz?.. często uprawiam to sport ekstremalny prawie...- na czerwonym świetle siedząc za kółkiem spuszczam to coś, co ma przed słońcem chronić i siem malujem....
Chociaż raz Automaniacy pomyśleli o kobietach i wmontowali tam lusterko i światełko

Z chryzantemką wybrnęłaś po miszczowsku
a jeszcze dodam, że mieszany bidżis najlepszy
Evchen 15:07, 30 paź 2012

Tess napisał(a)
Taaa, jasne, bigosik nie tuczy
Chyba tylko wówczas, gdy się na niego jedynie patrzy

Oj Tesia!... mieszany nie tuczy
Mala_Mi 17:04, 30 paź 2012

Kurs gotowania biżisu........ boziu.. kto pisze, że ja bigos gotuję.. ja nie umiem.. ja się dopiero uczę .
Kurs malowania na czerwonym znam ... a tak wogle to się nie maluję...

Pan Bóg zaczął tworzyć świat, Stworzył niebo, ziemię, gwiazdy, aż przyszła kolej na rośliny. Bardzo Mu się udały te rośliny, były zielone, miały kolorowe, piękne kwiaty, drzewa szumiały na wietrze - cudo! Patrzy Bóg na rośliny i mówi:
- To jest dobre!
Po stworzeniu roślin zaczął Bóg tworzyć zwierzęta. Śliczne Mu wyszły! Futrzaki, gady, pająki, ogromne i zupełnie malutkie, ryby, ptaki, owady - po prostu wspaniałe! Patrzy Bóg na zwierząta i mówi:
- To jest dobre!
Przyszła kolej na stworzenie człowieka. Wziął Bóg kawał gliny i lepi człowieka pracowicie, lepi zawzięcie, aż coraz doskonalszych kształtów człowiek nabiera, coraz wspanialszy się staje, a przy tym jaki inteligentny jest! Patrzy Bóg na człowieka i mówi:
- To jest dobre!
Przyszła wreszcie kolej na kobietę. Wziął Bóg żebro od człowieka i tworzy tę kobietę, tworzy, czas ucieka, w końcu siódmy dzień jest na odpoczynek. Niestety czasu brakło. Patrzy Bóg na kobietę, patrzy i mówi:
- Ty to się będziesz musiała malować!
Konstancja30 17:18, 30 paź 2012

to wreszcie wiem czemu muszę niczym Matejko nad sobą co rano pracować )))) ... a wszystko mógł załatwić ośmiodniowy tydzień ...