Goniu witam wszystkiego dobrego w 2018 roku zdroweczka dla ciebie i rodziny również szczęścia każdego dnia. POZDRÓW siostrę Anię życzenia dobre prześlij ode mnie.
Wszędzie zielono oprócz południa Polski. Gorzej będzie jak drzewa i krzaki puszcza soki a przyjdzie ostry mróz już tak kiedyś było padły mi brzozy.
Mam nowy telefon i nieraz takie bzdury pisze jak nie z czytam.
Kasiu zegar datowany na 1910 rok wykonany u zegarmistrz w Gliwicach "fogel" na dole miedziana tabliczka. Zniósł go ze strychu u dziadka ok r. 1985. pudło zgryziene od kornika. Do każdej dziurki strzykawka wlewamy jakieś świństwo aby je wytruc. Później papier ścierny i bejca 2 razy nakładana.
No i zegarmistrz aby wyregulowal wszystko.
Mam jeszcze jeden kominkowy drewniany, kiedyś zbieralismy zegary, ale dużo już rozdalam jak się przeprowadzalam.
Haniu poniedziałek. Z nowym rokiem wszystkiego dobrego przede wszystkim zdrowia, szczęścia, radości, dużego kwitnienia w ogrodzie i dużego urodzaju. Aby nad twoja kraina szczęścia było dużo słoneczka.
Czas szybko biegnie wszystkiego dobrego w 2018 roku, aby pogodowo był mniej kaprysny niż jeszcze obecny. Dla wszystkich zdrowy, Aby Dobry Bóg obdarzył wszystkich zdrowiem i szczęściem.
Mijający czas jeszcze kilka godzin. Ponad stuletni zegar jeszcze na chodzie.
Witam. Jak kupowałam trawy nie zwracała uwagi na nazwy więc pióropusze nie znam. Man rozplenice, prosto, i trawę afrykańska reszta to miskantów chińskie.
Siedem kątów się doliczylam. Jakiś zwariowany geodeta to kiedyś mierzył. To na szybko jeszcze napisze.
Wszystkiego dobrego w 2018 roku, zdrowia i wszelkiej pomyślności.