Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pod Biało-Niebieską Chmurką moj Bawarski ogrod na wsi

Pod Biało-Niebieską Chmurką moj Bawarski ogrod na wsi

gosika67 09:54, 18 lut 2018

Cześć Izunia, u Jacka też sypie, wczoraj pokazywał mi fotki wszędzie biało,u nas sucho, plus 1, ale słońca nie ma.Uważaj na biegach, pewnie jesteś już w trasie, powodzenia.
Basilikum 17:42, 18 lut 2018

Bieg byl bardzo ciezki ale dobieglam do mety, moje buty bede Teraz pewnie dluzej pucowac niz biegalam

Gosia bialo ale juz sie znow wszystko topi, polowy juz nie ma.

Piotrze widze,ze i Ty juz zimowego snu sie budzisz

Lusia oj cos to biale u nas nie chce dluzej polezec
Piotr_ 18:01, 18 lut 2018

HeHe trzeba się wybudzać ileż można
hankaandrus_44 21:01, 18 lut 2018

Co racja to racja! Mimo niekorzystnej aury trzeba zacząć intensywniejsze treningi. Od jutra wydłużam spacery o o,5 km x 4 co daje zwiększenie o 2 km. W sumie dziennie wyjdzie 4 km. Jak na "laskowską" na ten raz wystarczy. Po miesiącu zwiększymy z ogoniastym o jeszcze 2.
Basilikum 13:58, 19 lut 2018

Haniu ja tez musze swoje treningowe trasy troche wydluzyc.
U nas dzis w okolicach zera i nawet troche sniegu zostalo jeszcze. Niech sie zima wyszaleje, by nam wiosna niespodzianek nie robic.
A nie pisalam, ze w sobote bylam na wykladach w klubie ogrodnika na temat efektywnych mikroorganizmow w ogrodzie. temat mnie zainteresowal i musze najpierw przeczytac cala sterte broszurek, ktore przytachalam. mam ochote na takie wiadro do robienia kompostu ale doczytac musze co i jak.
15:06, 19 lut 2018
Gratuluję mety! Z podziwem, bo tak szybko, po przeziębieniu, formę odzyskałaś, że mało kto taką formę ma
Buty pierzesz w pralce, czy delikatnie i z namaszczeniem
Są specjalne pojemniki/siatki do prania butów sportowych w pralkach, używasz?

Ładny zimowy pejzaż pokazałaś, pewnie to już jeden z ostatnich... U mnie też trochę zmrożonego śniegu leży, tylko tam, gdzei słońce nie dociera. Wczoraj na spacerze jaszczurkę wygrzewającą się w słońcu widziałam, a do domu pierwsze pszczoła wleciała.

Basilikum 15:14, 19 lut 2018

Iwo przedostatnia bylam na mecie wiec kondycja zadna. Bieglam po to by przebiec. Nie potrafie wogole biegac w takim blocku. Butow nie moge w pralce wybrac, bo Maja jakas Membrane i ona sie w pralce popsuje i nie bedzie wtedy tak dobrze amortyzowac. Zostaje wiec ciepla woda mydelko i szczoteczka. Emus ma lepiej, bo jego buty nie Maja prawie podeszw wiec moze je wyprac. Wogole to sie usmialam wczporaj, bo on ma takie z kolcami i sobie specjalnie na ten bieg takie dlugie kupil, ze teraz moze po ogrodzie w nich biegac i krety straszyc

Fajnie, ze sie slonko pokazalo od razu Humor lepszy a jaszczorka to wczesniej sie obudzila chyba. Ja w sumie tylko latem widuje.
ElzbietaFranka 15:35, 20 lut 2018

Izo moje trawy to NN jak kupowałam w 2013 r. Patrzyłam na kwiatostany miały mikre 2 łodygi szkółkarz powiedział że po 5 latach będzie pani rozsądzala i tak się dzieje. W każdym razie każda trawa inny sort. W lecie jak zaczynają rozkwitać i w lutym najpiękniejsze są.

Zima jest u Ciebie? U nas trochę mroz łapie słoneczko pięknie swieci. Pozdrawiam.
ElzbietaFranka 15:38, 20 lut 2018

Dawno nie byłam widzę jakieś buty zabiegany wieczorem zajrzę.
Magleska 15:46, 20 lut 2018

czytam ,że biegasz i podziwiam ....ja jakiś leń sportowy jestem ,kiedyś chodziłam z kijami ,na basen ,na siłownie ,a teraz tylko w ogrodzie lubię tyrać
pozdrawiam