Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Blaski i cienie nowego życia

Blaski i cienie nowego życia

Urszulla 12:51, 20 lut 2018

ElzbietaFranka napisał(a)

Jak ktoś ma oleum w głowie to zawsze sobie radzi szczególnie kobiety.
Piękne rzeczy robisz niedługo święta przychodzi czas na jajeczka, zajączka i baranki.
Czytając wpisy chyba nie odpowiedziałam o dereniach czy temat aktualny.

Macie tam dużo śniegu piękne widoczki byłam w Szczyrku więc wiem.

Moje trawy z 2013 r. Jesień doniczki ok 1 litra zdzbla mikro tak się rozrosly. Podsypywalam im pierwsze 2 lata nawozu aby nabrały rozpędu.
Tylko w lutym maja takie pioropusze.

Dzięki, musimy sobie radzić w różnych sytuacjach na święta barwię jajka barwnikami tylko bo zawsze rano nie ma czasu się bawić. A na święta będę robić wianki. Zresztą pierwszy raz mam pomysł w głowie

Mamy śnieg i mróz. Jak słonko jest do tego to piękny dzień.
Bogdzia 12:38, 22 lut 2018

Ula fajne pomysły na kartki , wianki i inne robótki.Dobrze że masz śnieg przed tymi mrozami bo u mnie ani grama.
danuta_szwajcer 14:14, 22 lut 2018

Urszulla napisał(a)
Kartki okolicznościowe własnej roboty wrzucam na życzenie Ewy Przyrody

moje pierwsze doświadczenia - na szczęście kartki nadają się do wręczenia i myślę że następne mogą być ciekawsze

Ale masz zdolności Ula Pięknie Ci to wychodzi, podobaja mi się Twoje wyroby, ciesz się, że masz śnieg bo u mnie będzie powtórka zniszczeń z zeszłej zimy bo idą mrozy niestety.Pozdrawiam
Urszulla 17:32, 22 lut 2018

Bogdzia napisał(a)
Ula fajne pomysły na kartki , wianki i inne robótki.Dobrze że masz śnieg przed tymi mrozami bo u mnie ani grama.

Cieszą mnie te duperele wypełniam nimi zimowy czas.

Śnieg u mnie już jest zlodowaciały choć nie wszędzie jest. Mrozy co roku na przeswiośniu nas dobijają.
Urszulla 17:34, 22 lut 2018

danuta_szwajcer napisał(a)

Ale masz zdolności Ula Pięknie Ci to wychodzi, podobaja mi się Twoje wyroby, ciesz się, że masz śnieg bo u mnie będzie powtórka zniszczeń z zeszłej zimy bo idą mrozy niestety.Pozdrawiam

Wiem o mrozach i też się martwię o kondycję roślin. Mimo śniegu.
Urszulla 19:17, 22 lut 2018

danuta_szwajcer napisał(a)

Wiem o mrozach i też się martwię o kondycję roślin. Mimo śniegu.

Dopadł mnie czas ręcznych robótek. Fajnie że Tobie się też podobają poczekaj na wianki, będzie się działo
danuta_szwajcer 19:27, 22 lut 2018

O jak fajnie, ciągle o nich marze by zrobić, ale gonię czas, teraz mam chwile przymusowego odpoczynku chorobowego ale słaba jestem, że ani myślec nie umie. No to czekam na Twoje wianki, jak masz śnieg to dobra pierzynka Pozdrawiam i ciepełka życze
Nallar 21:12, 22 lut 2018

Widzę że powstały śliczne karteczki.
Napisz z czego sa te kwiatuszki.

Tak jak prosiłaś informuję że wstawiłam ozdobione porcelaną słoiczki.
https://www.ogrodowisko.pl/watek/4256-ogrodek-ewy?page=807
Katkak 22:07, 22 lut 2018

Ula takie kartki są piękne i wyjątkowe i cieszą 100 razy bardziej. Piękne po prostu.
Urszulla 04:05, 23 lut 2018

Nallar napisał(a)
Widzę że powstały śliczne karteczki.
Napisz z czego sa te kwiatuszki.

Tak jak prosiłaś informuję że wstawiłam ozdobione porcelaną słoiczki.
https://www.ogrodowisko.pl/watek/4256-ogrodek-ewy?page=807

Kwiatki z foamiranu zapraszam do zabawy, może Cię wciągnie.

Byłam, widziałam te dzieła. Gratuluję wykonania !